BAŞKAN MİRZA; DAHA GÜÇLÜ BİR BANDIRMA, DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE…
BAŞKAN MİRZA; DAHA GÜÇLÜ BİR BANDIRMA,
DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE…
YENİ PARTİ Bandırma İlçe Başkanlığının açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Ülkemiz ve Bandırma’mız için çıktığımız bu yeni yolda; demokrasiyi, adaleti, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini ve halkımızın iradesini esas alan bir anlayışla birlikte yürümeye devam edeceğiz.”dedi.
Başkan Mirza konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün, Yeni Parti Bandırma İlçe Başkanlığımızın açılışını hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Ülkemiz ve Bandırma’mız için çıktığımız bu yeni yolda; demokrasiyi, adaleti, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerini ve halkımızın iradesini esas alan bir anlayışla birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize, dava arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.
İlçe Kurucu Başkanımız Sayın Mehmet Atak’a, yönetim kurulu üyelerimize ve bu sürece emek veren meclis üyelerimize, tüm yol arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Üye kayıt sürecimiz de başlamıştır. Daha güçlü bir Bandırma ve daha güçlü bir Türkiye hedefiyle, bu yürüyüşte birlikte olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.Yolumuz açık, birlik ve beraberliğimiz daim olsun”