AK Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması!
Haber
14 Kasım 2023 - Salı 05:28 Bu haber 1498 kez okundu
 
AK Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, yerel seçimlerle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İstanbul ve Ankara için tarih verdi.
Siyaset Haberi
AK Parti'den İstanbul ve Ankara açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, yerel seçimlerle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlıkları için adaylık süreciyle ilgili konuşan Yavuz, "Adayları ne geç açıklamak doğrudur ne de erken açıklamak. En uygun anı yakalamak gereklidir." dedi. 

AK PARTİLİ YAVUZ İSTANBUL VE ANKARA İÇİN TARİH VERDİ

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili tarih veren AK Partili Yavuz, "Geçen sene ocak ayının sonlarına doğru açıkladık.  Kasım ayının sonları, aralık ve ocak ayları hep adayların belirlendiği ve adayların açıklanmaya başlandığı ay olacak." ifadelerini kullandı. 

 

 

İLLERDE 10 DEFA ANKET YAPIYORUZ

AK Partili Ali İhsan Yavuz, adaylığın belirlenmesiyle ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son derece dikkat ettiğini belirtti:

"Biz adaylarımızı merkezi yoklamayla belirliyoruz. Cumhurbaşkanımız son derece dikkat ediyor. Geniş çerçevede milletin ne dediğine bakıyoruz. Birden çok belli illerde 10 defa anket yapmış oluyoruz. Yine teşkilatın ne dediği var. O arada milletvekillerinin görüşünü alıyoruz. Hepsinin sonucu olarak şekilleniyor bu."

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti'den, İstanbul, ve, Ankara, açıklaması!,
Yorumlar
Haber Yazılımı