Balıkesir’i Türkiye’nin 1 numarası yapacağız!
Haber
08 Ocak 2024 - Pazartesi 22:07 Bu haber 815 kez okundu
 
Balıkesir’i Türkiye’nin 1 numarası yapacağız!
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki mitingte şu sözü verdi: “Balıkesir’e hizmet etmek bizim için en onurlu, gururlu görev, Hilafsız, bahanesiz 20 ilçemize hizmet etmek için ekiplerimizle beraber gece gündüz çalışacağımıza Balıkesir’i Türkiye’nin her şeyin de 1 numara yapmak için çalışacağımıza söz veriyorum.”
Siyaset Haberi
Balıkesir’i Türkiye’nin 1 numarası yapacağız!

ÖMER KANTARLIOĞLU / POLİTİKA

 

Balıkesir’e 10 kilometre uzaklıktaki Değirmenboğazı Mesire Alanı’nda coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz aralarında TIR ve otomobillerin de bulunduğu araç konvoyuyla şehir merkezine geldi. Eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte seçim otobüsünde vatandaşları selamlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın aracı yolda sık sık durduruldu.

 

Konvoyla birlikte şehir merkezine gelen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Milli Kuvvetler Caddesi başlangıcında bu sefer partililerce karışlanarak Ali Hikmet Paşa Meydanına kadar yağmur altında yürüdü. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay ile birlikte kurulan platforma çıkan Yücel Yılmaz burada kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

 

AYDEMİR: “SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte başlayan karşılama töreninde daha sonra geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için dua edildi. Karşılama töreninde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir söz aldı. Aydemir teşkilat mensuplarından 2024 seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazanmak için söz istedi. Meydanda kurulan platformda ilk olarak konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Kadrolar olarak Yücel Yılmaz’ın arkasında 20 ilçede dimdik duracaklarını söyledi. Sandıklara sahip çıkacaklarını, Kuvayi Milliye ateşini yakacaklarını ve yeniden Yücel Yılmaz diyeceklerini ifade etti.

 

ÖZTAYLAN: “USTALIK DÖNEMİ 1 NİSAN’DA”
Daha sonra konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan da Karesi’de çıraklık devrini tamamlayan, Büyükşehir’de kalfalığına devam eden ve 1 Nisan’da ustalık dönemine başlayacak olan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olan, Balıkesir sevdalısı olan, profesyonel işadamı Yücel Yılmaz için dur durak bilmeden çalışacaklarını, sandıkları patlatacaklarını söyledi.

 

CANBEY: “AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de konuşmasında CHP’nin Büyükşehir adayı Ahmet Akın’ı hedef aldı. Canbey; “Bu işler sokaklarda tek dolaşmak, hava atmakla, imitasyon yapmakla bu işler olmaz.” Dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milletimizle birlikte olacağız. Bugün güzel bir başlangıç yapıyoruz. Ziya Paşa’nın güzel bir sözü var ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde.’ AK Belediyeciliğin eserleri her yerde var. Kılavuza gerek yok. Bundan sonrada bu projelerimize devam edeceğiz. Balıkesir’de büyük projelere atmaya devam edeceğiz. Balıkesir’de önce seçimi kazanacağız sonra yola devam edeceğiz. Bizler hazırız, bizler kararlıyız ve Balıkesir’e yeniden mührümüzü vuracağız. 31 Mart zaferine doğru yürüyoruz. Allah’ın izni ile bu kalabalık diyor ki şimdiden Balıkesir hayırlı olsun Yücel Yılmaz hayırlı olsun.”

 

OK: “CUMHURBAŞKINIMIZIN EMANETİ”
AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’ta başta Büyükşehir olmak üzere 20 ilçenin 20’sini kazanacaklarını söyledi ve “Hepimizin üzerinde çok önemli bir görev var. Cumhurbaşkanın emanetini Balıkesir burcunu düşerek emaneti yere düşürmeyeceğiz” dedi.

 

UYGUR: “İLK GÜNKÜ AŞKLA”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’da “Kuvayi Milliye şehrinin yiğit, mert evlatları, çok kıymetli AK Kadrolar” diyerek başladığı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Cumhurbaşkanımıza Balıkesir adına söz verdik tekrar kazanacağımıza ve Yücel Yılmaz’la tekrar devam edeceğimize. Cumhurbaşkanımız ifade etti “Balıkesir şaha kalktı” dedi. Türkiye 100 yılı destanını Kuvayi Milliye Balıkesir’de tekrar yazamaya hazır mıyız? Gerçek belediyecilik AK Parti, gerçek belediyecilik Balıkesir buna tekrar hazır mıyız. İlk günkü aşk, ilk günkü heyecanla durmak yok yola devam. İnşallah zafer 31 Mart’ta Büyükşehir ve 20 ilçe için Cumhur İttifakı olacak, kazanan Türkiye, kazanan Balıkesir, kazanan gerçek belediye, kazanan AK Parti Belediyeciliği olacak” dedi.

 

YÜCEL YILMAZ: “ŞEHRİN TAMAMIYLA HEMHAL OLDUK”
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’da eşi Mehtap Yılmaz ile çıktığı platformda Balıkesirlilere seslendi ve 5 yıl daha yetki istedi. Yılmaz şunları ifade etti:
“Allah bana nasip etsi böyle güzel bir şehre, şehir merkezindeki Karesi Merkezindeki Karesi ilçe Belediye başkanlığı yapmayı. Gece gündüz arkadaşlarımızla çalıştık. 2019’da Cumhurbaşkanımız ‘hadi Yücel Büyükşehir sana emanet yola devam’ dedi ve sizlerin desteği 2019, 31 Mart’tan itibaren şehrin tamamı ile dertlenmeyi tamamıyla hemhal olmayı bize nasip etti.

 

“ALLAH BİZE BALIKESİR’E HİZMET ETMEYİ NASİP ETTİ”
Allah bize Büyükşehir’e hizmet etmeyi nasip etti. Gören gözler, bakan insanlar görür ki Yücel Yılmaz ve ekibi hiç dinlenmeden yılın 365 günü bu şehre hizmet eti. Bu hizmeti ederken yanımızda bir arkadaşımız daha vardı Hüseyin Murat Uysal. 2014’ten beri gece gündüz çalışıp, dertlenip, çalıştık. Bir yerde kimse kalmasın diye çalışıyoruz. Hüseyin bize bir emaneti var. Allah rahmet eylesin. Saadetini getirerek Allah yanına aldı. Allah ondan razı olsun. Birazdan mezarlığa gidecek ailesini geride bırakmayacağız, bize emaneti gençler ile yola devam edeceğiz.

 

“ARKAMIZDA DEVLET BAHÇELİ’NİN EKİBİ VAR”
Dün Cumhurbaşkanın huzuruna çıktık. Bize hamdolsun ‘bir daha görev senin devam edin’ dedi. Tek bir aday ve biz senden eminiz ve beraber bu işi yapacağız dediler. Ben kendim çok güçlüyüm. Sımsıkı arkamızda duran Cumhur ittifakı olarak biz bir şeyler için değil, hilafsız, bu devletin arkasındayız, şartsız ve koşulsuz Devlet Bahçeli’nin ekibi arkamızda. Biz onlara teşekkür ediyoruz.

 

“20 İLÇEDE ÇALIŞTIK”
20 ilçede bir parti, bir yürek, bir davaya bakmış insanlar gibi mücadelemizi vereceğiz. Bizim derdimiz memlekete hizmet etmek. Cumhurbaşkanımız diyor ki hizmetkar olmak için aday olun. Görev verilmez, görev istenmez ve bu şiarla arkadaşlarımızla istişaremizi yapıyoruz. 2019, 31 Mart’ta seçildim. Kuvayi Milliyenin yiğit evlatları 20 ilçenin belediye başkanlarını çağırdık. Aday olanları çağırdık. Herkesin bu şehre yapmak istediği var, ne yapmak istediniz diye sorduk. Bu şehrin ihtiyaçlarını bu şehrin insanları bize söyledi. Bunların hepsini tek tek not aldık. 20 ilçemizde topyekün kalkınmak için çalıştık.

 

“TÜRKİYE’NİN 1 NUMARASI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Balıkesir’e hizmet etmek bizim için en onurlu, gururlu görev, Hilafsız, bahanesiz 20 ilçemize hizmet etmek için ekiplerimizle beraber gece gündüz çalışacağımıza Balıkesir’i Türkiye’nin her şeyin de 1 numara yapmak için çalışacağımıza söz veriyorum.

 

“GENÇLER İŞ ARAMAYACAK”
Balıkesir’de gençler iş aramayacak. Balıkesir’de toprak bereketlenecek. Balıkesir engelsiz şehir olacak. Balıkesir’de iş insanları belediyelerle problem yaşayıp yatırımları engellenmeyecek. Yatırım yapılacak. STK’ların hepsine destek verecek. Hayal anlatmıyoruz. Bunu 5 senedir yapıyoruz. Kuzusundan, peynirine ekmeğinden pirincine hepsinin tanıtımını yapıyoruz. Ben sizden söz istiyorum. 31 Mart’ta hizmeti tekrar almak için gece gündüz çalışacak mıyız? Aşkla 20 ilçeyi Cumhur İttifakına teslim almak için çalışacak mıyız? Allah sizden razı olsun.”

 

       

Kaynak: Editör:
Etiketler: Balıkesir’i, Türkiye’nin, 1, numarası, yapacağız!,
Yorumlar
Haber Yazılımı