'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu'
Haber
04 Mart 2024 - Pazartesi 19:01 Bu haber 759 kez okundu
 
'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu'
Mersin'in Toroslar ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve DEM Parti'nin ortay adayı Abdurrahman Yıldız'ın skandal paylaşımı gündem oldu. Yıldız'ın paylaşımındaki 'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu' ifadelerine tepki yağdı.
Siyaset Haberi
'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu'

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve DEM Parti arasında "kent uzlaşısı" adı altında ittifak yapıldı.

CHP'NİN DEM'Lİ ADAYI

 

"Kent uzlaşısının" adı altında "ittifak" yapılan yerlerden birisi de Mersin'in Toroslar ilçesiydi. Toroslar'da CHP’nin DEM Parti’nin "hassasiyetlerine" uygun olarak belirlediği aday Abdurrahman Yıldız oldu.

CHP'nin DEM'li adayından skandal paylaşım: 'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu' - Resim : 1

Abdurrahman Yıldız'ın seçim kampanyasıda DEM ve CHP tarafından birlikte yürütülüyor. Öyle ki, ortak düzenlenen programda DEM'in Eş sözcüsü Ahmet Asen, Yıldız için destek istedi. Asen konuşmasında, “Abdurrahman Yıldız'ı desteklemek için bir araya geldik. Sadece Yıldız'ı desteklemiyoruz; kendi geleceğimizi, çocuklarımızın geleceği için destekliyoruz. Kazanan Abdurrahman Yıldız olmayacak. Mersin'de kazanmak demek Türkiye'ye bir işaret feneri yakmak demektir." diye konuştu.

SKANDAL PAYLAŞIMLAR

 

Yıldız'ın adaylığının açıklanmasının ardından, eski paylaşımları ortaya çıktı. Yıldız'ın, paylaşımlarında kullandığı "Empati yapıyorum. Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu. Hatta özür dilerim Sünni Müslüman diyenleri gördüm." ifadelerine tepki yağdı.

Yıldız'ın paylaşımlarında ayrıca 14 Mayıs seçimlerinde bir oy Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy da Yeşil ve Sol Parti'ye istediği görüldü.

CHP'nin DEM'li adayından skandal paylaşım: 'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu' - Resim : 2

CHP'nin DEM'li adayından skandal paylaşım: 'Bana neler demediler ki; Afedersin Türk diyen bile oldu' - Resim : 3

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Bana, neler, demediler, ki;, Afedersin, Türk, diyen, bile, oldu',
Yorumlar
Haber Yazılımı