BANDIRMA BELEDİYESİ 'DESTEK EĞİTİM KURSLARI'NA KAYITLAR BAŞLADI
Haber
17 Ağustos 2023 - Perşembe 23:27 Bu haber 1044 kez okundu
 
BANDIRMA BELEDİYESİ 'DESTEK EĞİTİM KURSLARI'NA KAYITLAR BAŞLADI
Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurs Merkezine kayıtlar başladı. Dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimde fırsat eşitilğinden faydalanması ve iyi okulların kazanılmasında özgüven yanısıra iyi bir eğitim veren Belediye Destek Eğitim Kurs Merkezi, 2022 ve 2023 yılları LGS’de EnerjiSa Fen Lisesi başta olmak üzere bir çok Anadolu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine öğrenci kazandırdı. Belediye Destek Eğitim Kurs Merkezindeki Kurslardan 7., 8., 12.sınıflar ve mezun öğrenciler ücretsiz olarak faydalanıyor.
Manşet Haberi
BANDIRMA BELEDİYESİ 'DESTEK EĞİTİM KURSLARI'NA KAYITLAR BAŞLADI

Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurs Merkezine kayıtlar başladı. Dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimde fırsat eşitilğinden faydalanması ve iyi okulların kazanılmasında özgüven yanısıra iyi bir eğitim veren Belediye Destek Eğitim Kurs Merkezi, 2022 ve 2023 yılları LGS’de EnerjiSa Fen Lisesi başta olmak üzere bir çok Anadolu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine öğrenci kazandırdı.  Belediye Destek Eğitim Kurs Merkezindeki Kurslardan 7., 8., 12.sınıflar ve mezun öğrenciler ücretsiz olarak faydalanıyor.

 

Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurslarına kayıtlar başladı. 2022 ve 2023 yılları LGS’de EnerjiSa Fen Lisesi başta olmak üzere bir çok Anadolu ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine öğrenci yerleştiren Belediye Destek Eğitim Kurs Merkezinde Kurslardan 7., 8., 12.sınıflar ve mezun öğrenciler ücretsiz olarak faydalanıyor. Destek Eğitim Kurslarından 8.sınıflar 28 Ağustos, 7.sınıflar 11 eylül, 12.sınıflar 21 Ağustos, mezunlar ise 25 Eylül’de eğitim ve öğretime başlayacak.

Bandırma Belediyesi olarak en çok önemsedikleri konunun eğitim olduğunun altını çizen Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, “Günümüzde iyi bir eğitime ulaşmak hem çok zor, hem de oldukça pahalı hale geldi. Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurs Merkezimizde ekonomik alım gücü düşük olan ailelerin çocuklarının da iyi bir eğitim ve öğretim alması için ücretsiz eğitim veriyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, çocuklarımıza özgüven ve başarma duygusu aşılamak için yıllarca Nikah Salonu binamızda düşük ölçekli yaptığımız Eğitime Destek Kurslarımızı, geçtiğimiz yıl daha büyük ölçekte ve daha çok çocuğumuza ulaşabilmek adına yeni hizmet binamızda sürdürüyoruz. Eğitime Destek hizmetlerimizden 7’nci, 8’inci, 12’nci sınıflarla mezun örgenciler ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Kayıtlarımız başladı. Eğitim Destek Evi’nde 8’inci sınıflar 28 Ağustos, 7’nci sınıflar 11 Eylül, 12’nci sınıflar 21 Ağustos, Mezunlar ise 25 Eylül’de eğitim ve öğretime başlayacaklar.

Öğrencilerimizi Destek Eğitim Kurs Merkezi hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

2022 yılında da iyi bir başarı grafiği yakalayan Bandırma Belediyesi Destek Eğitim Kurs Merkezi, 2023 yılında da çıtayı yüksek tuttu. 2023 yılı LGS’de Enerjisa Fen Lisesi, Gönen Ömer Seyfettin Fen Lisesi, Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Edincik Recep Gençer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere 49 öğrenci Anadolu Lisesi, 40 öğrenci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğrenci  kazandırdı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, BELEDİYESİ, 'DESTEK, EĞİTİM, KURSLARI'NA, KAYITLAR, BAŞLADI,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BANDIRMA BELEDİYESİ 'DESTEK EĞİTİM KURSLARI'NA KAYITLAR BAŞLADI
BANDIRMA BELEDİYESİ 'DESTEK EĞİTİM KURSLARI'NA KAYITLAR BAŞLADI
Yorumlar
Haber Yazılımı