BANDIRMALI AK KADINLAR’DAN BALIKESİR ZİYARETİ!
Haber
21 Ocak 2024 - Pazar 20:04 Bu haber 850 kez okundu
 
BANDIRMALI AK KADINLAR’DAN BALIKESİR ZİYARETİ!
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel ve AK Parti Bandırma Kadın Kolları teşkilatı Balıkesir’e çıkarma yaptı.
Siyaset Haberi
BANDIRMALI AK KADINLAR’DAN BALIKESİR ZİYARETİ!

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel, yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Yücel, Balıkesir programı kapsamında AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’i ziyaret etti. Oya Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Aydemir, Oya Yücel ve beraberindeki heyetle yerel seçim atmosferine dair çeşitli değerlendirmelerde bulunurken, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel görüşmeye dair şu açıklamayı yaptı; “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İlk Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Aydemir Başkanımıza Ak Parti Bandırma Kadın Kolları olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar dileriz”

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel Balıkesir ziyaretleri kapsamında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz ile makamında görüştü. Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yücel Yılmaz’a başarı dileklerinde bulunurken yerel seçim sürecinde özverili çalışmalarına devam edeceklerin de belirtti. Yücel görüşmeye dair; “Bandırma AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak Balıkesir büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tebliğ edilen yeniden adaylık görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bandırma’nın Yürekli, azimli, kararlı ve fedakar kadınları olarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve 20 ilçe belediye başkanlarımız ile Türkiye Yüzyılına büyük bir zaferle başlayacağımıza inancımız tamdır. Hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMALI, AK, KADINLAR’DAN, BALIKESİR, ZİYARETİ!,
Yorumlar
Haber Yazılımı