BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN
Haber
02 Şubat 2024 - Cuma 00:27 Bu haber 1075 kez okundu
 
BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN
Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Sakarya maçı öncesi Bandırmaspor taraftarına çağrıda bulundu. Göçmez, “İmkânı olan herkes maça gelsin. 3 puan almaya gidiyoruz” dedi
Spor Haberi
BU TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN

Bandrmaspor, oynayacağı Sakaryaspor maçı için hazırlıklarını bitirdi. Ligin en önemli maçlarından biri olan Sakarya maçı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, taraftarlara çağrıda bulundu. Oynanacak maçın iki takım için de önemli bir dönemeç olduğunu belirten Başkan Göçmez, deplasmanda oynanacak Sakaryaspor maçında tribünleri doldurmaya davet etti. Başkan Onur Göçmez’in paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Tek odağımız Sakarya. Rakibimiz için ve bizim için önemli bir dönemeç. Sakaryaspor Başkanı verdiği sözü yerine getirdi ve yabancı saha yasağının kaldırılmasını sağladı bizde bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz ve bir daha yasakların olmaması için tribünde gereğini yapacağız. Taraftarımızdan tek isteğimiz başka hiç bir maçı düşünmemeleri. Yatıyoruz kalkıyoruz 3 puan…”

“SİZİN GÜCÜNÜZ SAHADA EN BÜYÜK GÜÇ”
Bandırma Belediyesi tarafından Sakarya’ya gitmek isteyen taraftarlar için otobüs kaldırılacağını belirten Göçmez, “Yarın deplasman için Tolga Tosun Başkanımız otobüs organizasyonunu yaptı…. İaşe hazırlığını Soner Koçoğlu her zaman ki gibi yaptı. Yönetimimiz tam kadro Sakarya da Sadi Kilercioğlu ve Uğur Maral büyük çaba sarf ediyor. Anıl Başoğlu, Özgün Eren ve Ömer Celalettin Gözükara listeleri yapıyorlar. Yani topyekün çalışıyoruz. İmkânı olan herkes maça gelsin. Sizin gücünüz sahada en büyük güç. 3 puan almaya gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BU, TAKIMI, YALNIZ, BIRAKMAYIN,
Yorumlar
Haber Yazılımı