CHP'de Sandırma sıkıntısı.!
Haber
29 Ocak 2024 - Pazartesi 13:41 Bu haber 1086 kez okundu
 
CHP'de Sandırma sıkıntısı.!
CHP Parti Meclisi’nde alınan kararla 5 ilçenin daha belediye başkan adayı belli oldu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık partileri tarafından yeni dönemde de aday gösterilirken Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın yerine Melih Bağcı Gömeç Belediye Başkan Adayı oldu. Geçtiğimiz hafta Sındırgı’da önseçimi kazanan Serkan Sak’ın adaylığı da Parti Meclisi tarafından onaylandı.
Siyaset Haberi
CHP'de Sandırma sıkıntısı.!

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’de 209 belediye başkan adayını daha açıkladı. Parti Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda Balıkesir’de 5 ilçenin daha belediye başkan adayı belli oldu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Burhaniye Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP tarafından yeni dönemde de aday gösterilirken Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın yerine Melih Bağcı CHP Gömeç Belediye Başkan Adayı oldu.  Adaylıkların açıklanması sonrasında Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Erdek Belediye Başkan Adayı Burhan Karışık sosyal medya hesaplarından Parti Meclisi’ne ve örgütlere yönelik teşekkür paylaşımında bulundu. Öte yandan geçtiğimiz hafta Sındırgı’da yapılan önseçimde birinci çıkarak CHP Sındırgı Belediye Başkan Adayı olan Serkan Sak’ın adaylığı da Parti Meclisi’nde onaylandı.

EDREMİT VE MANYAS’TA ÖNSEÇİM

CHP Parti Meclisi, Balıkesir’de belediye başkan adaylığı tartışmaların yoğun yaşandığı ilçeler Edremit ve Manyas’ta parti denetiminde önseçim yapma kararı aldı. Tartışmaların yoğun yaşandığı ilçeler arasında yer alan Bandırma’da da sık sık tartışmalar yaşanmasından dolayı ilçenin belediye başkan adayı 1 Şubat Perşembe günü açıklanacağı ileri sürüldü.

SARI: “MAÇ 31 MART’TA,AYVALIK 2019’U UNUTMAYIN”

Öte yandan Erdek’te belediye başkan aday adayı olan Özlem Sarı’nın eşi önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Sarı, adaylıkların açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından seçime başka partiden gireceklerinin mesajını verdi. Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından “Maç 31 Mart’ta”, “Ayvalık 2019’u unutmayın” paylaşımıyla CHP yönetimine rest çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'de, Sandırma, sıkıntısı.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı