CHP’den “Pazar yeri yangın yeri” projesi
Haber
13 Ağustos 2023 - Pazar 21:41 Bu haber 1098 kez okundu
 
CHP’den “Pazar yeri yangın yeri” projesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Örgütü Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının ekonomik krize dikkat çekmek için başlattığı “Pazar yeri yangın yeri” projesini Bandırma’da kurulan semt pazarlarında kurdukları standlarla gerçekleştirdi.
Manşet Haberi
CHP’den “Pazar yeri yangın yeri” projesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Örgütü Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının ekonomik krize dikkat çekmek için başlattığı  “Pazar yeri yangın yeri” projesini Bandırma’da kurulan semt pazarlarında kurdukları standlarla gerçekleştirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Örgütü Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının ekonomik krize dikkat çekmek için başlattığı  “Pazar yeri yangın yeri” projesini Bandırma’da kurulan semt pazarlarında kurdukları standlarla gerçekleştirdi. CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Canan Zivane gerçekleştirdikleri “Pazar yeri yangın yeri” projesi kapsamında kurdukları standlarda vatandaşın dertlerini dinledikleri ve fikir alışverişinde bulundukları belirterek kurdukları standa ilginin büyük olduğunu kaydetti. Başkan Zivane yaptığı açıklamada, “ CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları olarak, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nın ekonomik krize dikkat çekmek için başlatmış olduğu “Pazar yeri yangın yeri” projesini ilçemiz semt pazarlarında gerçekleştirdik. Semt pazarlarında kurduğumuz stantlara ilgi gösteren vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin dertlerini dinledik.

Vatandaş da, üretici de, pazar esnafı da artan fiyatlardan dolayısıyla azalan alım gücünden mutsuz. Ekonomik kriz üreticiyi de satıcıyı da alıcıyı da vurdu. Bunun en büyük yansımasını, hayat pahalılığını semt pazarlarında görüyoruz, gözlemliyoruz. Vatandaşımız artık kilo ile değil tane ile sebze, meyve almaya başlamış. Pazar arabaları, pazar fileleri dolmuyor. En temel beslenme ihtiyacımız olan sebze ve meyvelere ulaşım zorlaştı. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi artık hayal oldu. Kadınlarımız yemek pişirecek malzeme bulmakta zorlanıyor. Tencereler de mideler de boş kaldı.

Bizler kadın kolları üyeleri olarak, semt pazarlarında geçim zorluğu çeken halkın dertlerini dinlemeye, mutfaktaki yangının sebebinin AKP hükümeti olduğunu anlatmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’den, “Pazar, yeri, yangın, yeri”, projesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı