Darısı Bandırma'nın başına
Haber
20 Şubat 2024 - Salı 21:42 Bu haber 1030 kez okundu
 
Darısı Bandırma'nın başına
Yücel Yılmaz: Büyükşehir olarak üzerimize düşen her konuda hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. Bu şehirde yaşayan her bir hemşerimizi mutlu etmek için ekiplerimizle birlikte, canla başla gayret ediyoruz
Bandırma Haberi
Darısı Bandırma'nın başına

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

 

“BÜYÜKŞEHİR, ERDEK’İ KONFORLU GELECEĞE TAŞIYOR!”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek’i çağdaş ve güvenli bir ilçe haline getirme hedefi doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 50 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama,
60 bin 948 metrekare parke-bordür ile sokak ve caddeleri modernize eden Büyükşehir, ayrıca yol çizgi ile bakım onarım çalışmasının yanı sıra, 883 yeni trafik levhası ile kenti modern bir görünüme kavuşturdu. Erdek altyapısı ve üstyapısı, Büyükşehir Belediyesi’nin kararlı çabalarıyla güçlenerek, ilçe güvenli ve konforlu bir geleceğe taşınıyor.

 

“365 GÜN ASFALT: BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR, HER İLÇEDE HIZLA ÇALIŞIYOR!”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir’in her noktasında asfalt ve yol çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak şehrin her köşesine Büyükşehir imzası attıklarını belirtti. Başkan Yılmaz, çalışmaların plan dâhilinde ilerlediğini ifade ederek, “Her ilçemizde ekiplerimiz çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Şehrimizi bir bütün olarak kucaklayıp 20 ilçesiyle birlikte kalkındırıyoruz. İlçelerde yaptığımız çalışmalar sadece yol yapım işleri değil. Büyükşehir olarak üzerimize düşen her konuda hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. Bu şehirde yaşayan her bir hemşerimizi mutlu etmek için ekiplerimizle birlikte, canla başla gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

   

Kaynak: Editör:
Etiketler: Darısı, Bandırma'nın, başına,
Yorumlar
Haber Yazılımı