EDREMİT'TE ŞOK İDDİA
Haber
21 Şubat 2024 - Çarşamba 23:04 Bu haber 1209 kez okundu
 
EDREMİT'TE ŞOK İDDİA
Edremit Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Ahmet Elman'ın skandalları her geçen gün artmaya devam ediyor. 2021 yılında, boşanma aşamasındaki eşi Hatice Elman'ı tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı alan CHP'li Ahmet Elman'ın, şimdide Edremit'li vatandaşlarla sıkıntılar yaşadığı iddia ediliyor.
Siyaset Haberi
EDREMİT'TE ŞOK İDDİA

BAŞKAN YARDIMCISI AHMET ELMAN'IN SKANDALLARI BİTMİYOR

 

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Ahmet Elman'ın skandalları her geçen gün artmaya devam ediyor. 2021 yılında, boşanma aşamasındaki eşi Hatice Elman'ı tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı alan CHP'li Ahmet Elman'ın, şimdide Edremit'li vatandaşlarla sıkıntılar yaşadığı iddia ediliyor.

 

İddiaya göre; Edremit Belediyesi'nde Emlak ve İstimlaktan sorumlu olan Başkan Yardımcısı Ahmet Elman, resmi işlerini halletmeye gelen vatandaşları makamında tehdit edip, güvenlikler aracıyla yaka paça dışarı çıkartıyor.

İddialar bunla sınırlı kalmıyor. Edremit Belediyesi'ne sadece belirli aralıklarla uğrayan Başkan Yardımcısı Ahmet Elman, belediyeyi sadece kişisel çıkarları için kullanıyor.

Mağdur olan Edremit'li vatandaşlar, Edremit Belediyesi'nde ki görevini yerine getirmeyen, bankamatik elemanı gibi görevini sadece kendi çıkarları doğrultusunda kullandığını iddia ettiği Başkan Yardımcısı Ahmet Elman'dan şikayetçi.

Başkan yardımcısı Ahmet Elman, daha önce yaşamış olduğu skandallarla ilgili ulusal medyada haber konusu olmuş, şimdide Edremit'li vatandaşlarla yaşamış olduğu bu diyalogla skandallarına bir yenisini daha ekledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: EDREMİT'TE, ŞOK, İDDİA,
Yorumlar
Haber Yazılımı