EĞİT-KOOP'TAN AÇIKLAMA: "TARAF DEĞİLİZ VE OLAMAYIZ"
Haber
27 Temmuz 2023 - Perşembe 22:11 Bu haber 1588 kez okundu
 
EĞİT-KOOP'TAN AÇIKLAMA: "TARAF DEĞİLİZ VE OLAMAYIZ"
CHP Bandırma İlçe Örgütünde delege seçimleri devam ederken, Belediye geçmiş dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Eğitk-Koop’un taraf olduğuna yönelik paylaşımına istinaden Eğit-Koop’tan açıklama geldi. Eğit-Koop’tan yapılan açıklamada, “ taraf değiliz ve olamayız.” İfadelerine yer verildi.
Manşet Haberi
EĞİT-KOOP'TAN AÇIKLAMA:

 

CHP Bandırma İlçe Örgütünde delege seçimleri devam ederken, Belediye geçmiş dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Eğit-Koop’un taraf olduğuna yönelik paylaşımına istinaden Bandırma Eğitimciler Tüketim Kooperatifi -Eğit-Koop Yönetim Kurulundan açıklama geldi. Eğit-Koop Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada, “ taraf değiliz ve olamayız.” İfadelerine yer verildi.

 

SONKURŞUN / AYNUR ARICAN / CHP Bandırma İlçe Örgütünde delege seçimleri devam ederken, Belediye geçmiş dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Eğit-Koop’un taraf olduğuna yönelik paylaşımına istinaden Bandırma Eğitimciler Tüketim Kooperatifi -Eğit-Koop Yönetim Kurulundan  açıklama geldi. Eğit-Koop Yönetim Kurulunca yapılan açıklamada, “CHP Bandırma İlçe Örgütündeki delege seçimlerinde Kooperatifimizin adı karıştırılarak kurumsal olarak taraf olduğumuz iddia edilmiştir. 25/07/2023 tarihinde Dursun Mirza adıyla sosyal medyada yayınlanan bir yazıda “Eğit-Koop Başkanı,  imkanları (gıda çekleri) çalışanları ve araçları orada” denilmektedir.

Eğit-Koop olarak taraf değiliz ve olamayız. Partili olan çalışanlarımızın delege seçimlerinde taraf olması ve oy kullanması doğaldır ve haklarıdır. Yöneticilerimizden Ramazan Şenol’un da parti üyesi olarak taraf olması ve çalışması en doğal hakkıdır.

Ancak, Eğit-Koop olarak gıda çekleri dağıtmamız,. Çalışanlarımızı kurumsal olarak görevlendirmemiz, araçlarımızı tahsis etmemiz hiçbir zaman söz konusu olmadı ve olamaz.

Eğit-Koop’a böylesine alçakça ve ahlaksızca yalan ve iftirada bulunanlar kendi siyasi hırslarında yok olup gideceklerdir.” İfadelerine yer verildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: EĞİT-KOOP'TAN, AÇIKLAMA:, "TARAF, DEĞİLİZ, VE, OLAMAYIZ",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
EĞİT-KOOP'TAN AÇIKLAMA:
Yorumlar
Haber Yazılımı