JÖAK ‘HER YERDE’
Haber
26 Mart 2024 - Salı 00:35 Bu haber 1054 kez okundu
 
JÖAK ‘HER YERDE’
İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan, özel olarak hazırlanan JÖAK STORE tırı Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 26-27 Mart 2024 tarihlerinde Bandırma Meydanda (Nikah Salonu Önü) faaliyet yaparak Bandırma ve Bölge halkının ziyaretine açılacak. Etkinlik tırından elde edilen gelirin belirli kısmı ise ayni ve nakdi olarak Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş. ‘ye aktarılıyor.
Manşet Haberi
     JÖAK ‘HER YERDE’

     JÖAK ‘HER YERDE’

 

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan, özel olarak hazırlanan JÖAK STORE tırı Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 26-27 Mart 2024 tarihlerinde Bandırma Meydanda (Nikah Salonu Önü) faaliyet yaparak Bandırma ve Bölge halkının ziyaretine açılacak.

 

180. yılını kutlayan Şanlı Jandarma teşkilatının birimlerinden olan JÖAK ve JÖH faaliyetlerini içeren özel olarak hazırlanmış araçları ülke genelinde tanıtım, etkinlik ve lisanslı ürün satış faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsam da 26-27 Mart 2024 tarihlerinde Bandırma Meydanda (Nikah Salonu Önü) faaliyet yapacak.

Faaliyetlerde; Jöak tanıtımları,Jöak birimleri ve çalışmaları,Jöh tanıtımları, Jöh faaliyetleri, Görsel ve sesli yayın olarak bulabilirsiniz.

Etkinlik tırından elde edilen gelirin belirli kısmı ayni ve nakdi olarak Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş. ‘ye aktarılıyor.

Ülkemizin her köşesine ‘İnançla Şerefle Sadakatle’ huzur ve güven götüren Jandarma Teşkilatı’nın birbirinden özel birimlerini ve faaliyetlerini tanıtmak amacıyla dolaşan ve 26-27 Mart tarihlerinde Bandırma ve Bölge halkının ziyaretine açılacak olan JÖAK STORE tırı’na  ilginin yoğun olması bekleniyor.

 

Ürünlere daha detaylı olarak www.joakstore.com ve www.jhv-store.com

Adreslerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , , , , , JÖAK, ‘HER, YERDE’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
     JÖAK ‘HER YERDE’
Yorumlar
Haber Yazılımı