KAHRAMANMARAŞ'TA 7,4'LÜK DEPREM!
Haber
06 Şubat 2023 - Pazartesi 07:17 Bu haber 1722 kez okundu
 
KAHRAMANMARAŞ'TA 7,4'LÜK DEPREM!
Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. sabah saat 04.17 civarında meydana gelen depremden Adana, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır gibi birçok il ve ilçe etkilendi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremin derinliği 7 kilometre olarak tespit edildi. Yüzeye çok yakın ve şiddetli deprem çok geniş bir bölgeyi etkiledi. Kahramanmaraş depremin ardından Adana, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de pek çok bina yıkıldı. Yetkililer çok sayıda can kaybı olduğunu bildiriyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4. seviye alarm verildiğini açıkladı. 4. seviye alarm uluslararası yardım çağrısını da içeriyor.
Son Dakika Haberi
KAHRAMANMARAŞ'TA 7,4'LÜK DEPREM!

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. sabah saat 04.17 civarında meydana gelen depremden Adana, Malatya, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır gibi birçok il ve ilçe etkilendi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremin derinliği 7 kilometre olarak tespit edildi. Yüzeye çok yakın ve şiddetli deprem çok geniş bir bölgeyi etkiledi. Kahramanmaraş depremin ardından Adana, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de pek çok bina yıkıldı. Yetkililer çok sayıda can kaybı olduğunu bildiriyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4. seviye alarm verildiğini açıkladı. 4. seviye alarm uluslararası yardım çağrısını da içeriyor.

Türkiye sabaha karşı Kahramanmaraş'tan gelen dehşet verici haberle sarsıldı. Pazarcık ilçesinde 04.17'de 7.4 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'taki deprem başta Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye, Şanlıurfa olmak üzere çok geniş bir bölgede yıkıcı etki gösterdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAHRAMANMARAŞ'TA, 7,4'LÜK, DEPREM!,
Yorumlar
Haber Yazılımı