MHP'den İYİ Parti iddiası
Haber
27 Ekim 2023 - Cuma 00:12 Bu haber 942 kez okundu
 
MHP'den İYİ Parti iddiası
MHP'li İsmail Özdemir, İYİ Partili bir milletvekilinin ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ile yemekte buluştuğunu iddia etti. Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yemekte nelerin konuşulduğunu açıklama çağrısı yaptı.
Siyaset Haberi
MHP'den İYİ Parti iddiası

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’den yanıt geldi. Özdemir, Akşener’in açıklamalarının, Ortadoğu bölgesi ile ilgili bazı başkentlerle ‘örtüştüğünü’ söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İsmail Özdemir, bir İYİ Parti milletvekilinin Ankara’da ABD Büyükelçisi Jeff Flake ile yemekte buluştuğunu iddia etti. Özdemir şunları yazdı:

 

 

‘ÖZEL BİR YEMEK’

“Meral Akşener'in meclis grup toplantısında söylediği sözlere bakılırsa Ortadoğu bölgesi ile ilgili bazı başkentlerle ‘örtüşen’ beyanlarını garipsemek mümkün değil. Zira yakın zaman öncesinde ABD'nin Ankara büyükelçisi ile kendi partisinden hangi milletvekilinin ‘özel bir yemek yediğini’ ve burada nelerin konuşulduğunu, kendilerine nelerin söylendiğini de yüreği yetiyorsa kamuoyuna açıklamalıdır. Saatini Washington'a göre ayarlayanların varabileceği yer sadece hüsrandır.”

Jeff Flake

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, İYİ, Parti, iddiası,
Yorumlar
Haber Yazılımı