MHP İlçe Başkanı Bozkurt’tan 10 Kasım mesajı
Haber
10 Kasım 2023 - Cuma 02:07 Bu haber 1316 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanı Bozkurt’tan 10 Kasım mesajı
MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Bekir Bozkurt Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım mesajı yayınladı.
Siyaset Haberi
MHP İlçe Başkanı Bozkurt’tan 10 Kasım mesajı

 

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Bekir Bozkurt Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım mesajı yayınladı. Başkan Bozkurt mesajında, “"19 Mayıs 1919 da Samsun’da başlattığı özgürlük ateşiyle bize bu Cennet Vatan'ı ve Cumhuriyet gibi bir rejimi armağan eden, Millet olma şuurunu  “Bir TÜRK Cihana Bedeldir” diyerek Türklüğümüzün  ve Milli Ülkümüzün hedefini belirleyen, Dünya tarihinde eşine az rastlanan bir kahramanlıkla düşmanı denize döken, Türk Milletinin gücüne inanan, Milletiyle beraber, Türk'ün hiçbir zaman Devletsiz kalmayacağını dünyaya ilan eden, Osmanlının küllerinden inşa ettiği bu vatanda özgür ve bağımsız TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'ni kuran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde sevgi saygı ve Özlem’le yâd ediyorum.

 

Bizlere bıraktığı emanet olan ilke ve devrimleri her daim ışığımız, Cumhuriyet rejimini yaşatmak hedefimiz, bu Cennet Vatan ise vazgeçilmez yurdumuz olacaktır.

 

100. yılını  kutladığımız Cumhuriyet'imizn vaz geçilmez değerlerine olan inancımızla;

"Bu Cennet Vatanı ve Cumhuriyeti bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  bir kez daha rahmetle yad ediyorum." Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize rahmetler niyaz ediyorum. Ruhları şâd olsun.

 

Emanetin olan bu Aziz vatan ve Cumhuriyetimiz sonsuza kadar nesilden nesile yaşayacak ve ilelebet pâyidar kalacaktır.”ifadelerine yer verdi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İlçe, Başkanı, Bozkurt’tan, 10, Kasım, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı