Milletvekili Öztaylan; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tebessümü en önemli motivasyon kaynağımızdır"
Haber
23 Nisan 2024 - Salı 21:16 Bu haber 414 kez okundu
 
Milletvekili Öztaylan; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tebessümü en önemli motivasyon kaynağımızdır"
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104.yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı,
Manşet Haberi
Milletvekili Öztaylan;

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104.yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Öztaylan mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

                "Dünya’da olagelen her türlü olumsuzluğa, savaşlara, katliamlara rağmen geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın tebessümü bizlerin en önemli motivasyon kaynağıdır. Daha güzel yarınları çocuklarımıza hazırlamak ve onlara daha güçlü bir ülke bırakabilmek için Türkiye Büyük Millet Meclisimiz’ de bu kaynaktan beslenerek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

                Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını,  Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. açılış yılını en samimi duygularla kutluyor, bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Harbimizin kahramanlarını da hayırla yad ediyorum."

 

                                                                                             

                                 AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan ÖZTAYLAN

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milletvekili, Öztaylan;, "Geleceğimizin, teminatı, çocuklarımızın, tebessümü, en, önemli, motivasyon, kaynağımızdır",
Yorumlar
Haber Yazılımı