Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın 2023 hedefleri
Haber
28 Ocak 2023 - Cumartesi 15:48 Bu haber 1887 kez okundu
 
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın 2023 hedefleri
Tokyo 2020'de paralel barda üçüncü olarak Türkiye'y Başlık Göster : e cimnastik branşındaki ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Ferhat Arıcan, 2023 yılında başarılarına yenilerini eklemeyi hedefliyor.
Spor Haberi
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın 2023 hedefleri

ruz. Dünya Şampiyonası öncesinde de neler yapabileceğimizi göstermemiz gerekiyor." dedi.

Arıcan, dünyadaki sporcuların kendilerini tanımakla kalmadığını, kendilerinden korktuklarını belirterek, şunları kaydetti:

"(Türkler geliyor) diyorlar. Eskiden salona girdiğimizde çok etkili olmuyordu rakip tarafından ama artık salona adım attığımızda takım olarak da bireysel olarak da madalyada rakip olduklarını biliyorlar. Bizden korkuyorlar. Çok iyi bir sistemle çalışıyoruz. Tüm milli takım aynı anda çalışıyoruz. Çok hırslıyız ve çok çalışan sporcular var. Bu doğrultuda 2024 Paris Olimpiyatlarına takım olarak gitme hedefimiz var."

Başarılara imza atmaya devam edeceklerini vurgulayan Arıcan, "2023 yılı benim ve takım arkadaşlarımın yılı olacak. Hep birlikte çok büyük başarılara imza atacağız." dedi.

Arıcan, Türk cimnastiğinin dünyada konuşulduğuna dikkati çekerek, "Tokyo'da kazandığım ilk madalyadan sonra 2024 Paris Olimpiyatları'na birkaç madalya alma hedefiyle gideceğiz. Tüm dünya basını bizi takip ediyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak, çok çalışarak bu hedefe ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milli, cimnastikçi, Ferhat, Arıcan'ın, 2023, hedefleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı