Mirza: “Hayretle karşılıyorum! kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın…”
Haber
19 Mart 2024 - Salı 02:01 Bu haber 740 kez okundu
 
Mirza: “Hayretle karşılıyorum! kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın…”
CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, düzenlediği iftar yemeğinde Basın mensupları ile bir araya geldi. Gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Mirza, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Mirza, son günlerde ağır ve seviyesiz eleştiriler geldiğini belirterek, "Cemal Öztaylan'ın tehdit ettiler iddiasını hayretle karşılıyorum. kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın, ima edip çekip gitmek delikanlılığa yakışmaz" diye konuştu.
Siyaset Haberi
Mirza: “Hayretle karşılıyorum! kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın…”

“Hayretle karşılıyorum! kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın…”

İmâ edip çekip gitmek delikanlılığa yakışmaz, Cemal’e hiç yakışmaz!”

 

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, düzenlediği iftar yemeğinde Basın mensupları ile bir araya geldi. Gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Mirza, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Mirza, son günlerde ağır ve seviyesiz eleştiriler geldiğini belirterek, "Cemal Öztaylan'ın tehdit ettiler iddiasını hayretle karşılıyorum. kim tehdit ettiyse kamuoyuna açıklasın, ima edip çekip gitmek delikanlılığa yakışmaz" diye konuştu.

 

SONKURŞUN / AYNUR ARICAN / Cemal Öztaylan’ın çocuklarının üzerinden ailesinin tehdit edildiği iddiası hakkında konuşan Mirza, “Öncelikle kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Hayretle karşılıyorum. Kim tehdit edebilir, nasıl tehdit edebilir? Benden öyle bir şey bekliyorsa asla!.. Ve doğru değil. Kim tehdit ediyorsa açıklasın,söylesin! Ortaya bir laf atıp, Çerkeslere söylediği laftan dolayı sıkışıp, “beni tehdit ediyorlar” deyip kendini mağdur konumuna düşürmesin. Yok öyle bir şey.

 

Ortaya bir laf atıp gerçek dışı söylemlerle kimseyi zan altında bırakmasın. Benimle hiçbir ilgisi yok. Bizim kimseyi tehdit etmemiz söz konusu bile olamaz. Bahsedilen tehditlerin benimle ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile bir alakası yoktur. Benim de çocuklarım var. Böyle bir şey mümkün değil. Kim uğraşıyorsa onu da söylesin. Benim bu güne kadar konuşmalarımda tehdit dili duydunuz mu? Bir aşağılama, bir ayrımcılık, bir tepeden bakma, bir şantaj konuşması duydunuz mu? Ama Cemal’in konuşmalarına bakın hepsi var. Herkese her şeyi söylüyor. Bizden böyle bir şey olmaz. Hele de çocuklar işin içine girerse asla böyle bir şey olmaz

 

Cemal’in çocukları çok saygılı efendi. Aysan kardeşimiz. Ben Ali Taylan’ı  çok seviyorum. Hem Milletvekilimiz. Meclise gittiğimizde denk geldi karşılaştık, geldi sarıldı oturdu bizimle sohbet etti. Sokakta her gördüğümde saygıda kusur etmiyorlar, ben de onları seviyorum. bizim memleketimizin evladı. Ben bütün çocukları sevdiğim gibi Cemal Öztaylan’ın çocuklarını da seviyorum. Bizden böyle bir şey asla olmaz!.. Onlar bizim kardeşlerimiz evlatlarımız. Benim de evlatlarım var. Benim büyük oğlumla Ali Taylan Öztaylan aynı kreşe gittiler.  Böyle bir şey mümkün değil. Bu ithamlar zor durumda kalan bir adamın, bu durumdan kurtulmak için mağduriyeti oynamasıdır.

 

Biliyorsa, Kim tehdit ettiyse bunları açıklasın kamuoyuna. Öyle ima edip çekip gitmek olmaz. Delikanlılığa yakışmaz. Cemal’e hiç yakışmaz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mirza:, “Hayretle, karşılıyorum!, kim, tehdit, ettiyse, kamuoyuna, açıklasın…”,
Yorumlar
Haber Yazılımı