ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
Haber
13 Şubat 2024 - Salı 02:13 Bu haber 1256 kez okundu
 
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Öztaylan saha çalışmalarına hız verdi. Kırsal Mahalleler ve Oda ziyaretlerine devam eden Öztaylan’ın ilk durağı Bandırma Ziraat Odası oldu. Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Öztaylan, köylüler için “gelir havuzu” oluşturacağının altını çizdi. Bandırma’nın bir 15 yıl daha kaybetmeye tahammülü olmadığını vurgulayan Öztaylan, “Bandırma’ya sahip çıkın!” dedi.
Siyaset Haberi
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!

ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Öztaylan saha çalışmalarına hız verdi. Kırsal Mahalleler ve Oda ziyaretlerine devam eden Öztaylan’ın ilk durağı Bandırma Ziraat Odası oldu. Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Öztaylan, köylüler için “gelir havuzu” oluşturacağının altını çizdi. Bandırma’nın bir 15 yıl daha kaybetmeye tahammülü olmadığını vurgulayan Öztaylan, “Bandırma’ya sahip çıkın!” dedi. Öztaylan Petrol İş Sendikası ve Müsiad'ı ziyaretinden sonra seçim çalışmalarını Kırsal Mahallelerde sürdürdü.

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Öztaylan saha çalışmalarına hız verdi. Kırsal Mahalleler ve Oda ziyaretlerine devam eden Öztaylan’ın ilk durağı Bandırma Ziraat Odası oldu. Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Öztaylan, köylüler için “gelir havuzu” oluşturacağının altını çizdi. Bandırma’nın bir 15 yıl daha kaybetmeye tahammülü olmadığını vurgulayan Öztaylan, “Bandırma’ya sahip çıkın!” dedi. AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öztaylan, saha çalışmaları kapsamında Bandırma Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Öztaylan’a, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel eşlik etti.


Bandırma partili olduğunu söyleyerek emanet oy isteyen Öztaylan, “Ben kaybolan 15 yılı telafi edip, 5 yıla sıkıştırarak 20 yıllık görev yapmak üzere atanmış adamım. Ben Bandırma partiliyim. Politikayı yapacak olan genel başkanlardır, milletvekilidir. Ben hizmet partisinin adayıyım. Yapılan yanlışları hep beraber gördük.” dedi. Bandırma Belediyesi’nin himayesindeki tarlaları değerinden daha düşük fiyatlara sattığını belirten Öztaylan, bu tarlaların değeri ile satılması gerektiğini belirterek , “.Ben o paraya Bandırma’yı baştan aşağıya yıkar yapardım. Bu parayla ne yaptılar? Köylünün, Bandırmalı’nın malını sattılar. Bunun hesabını ben değil sizler soracaksınız.”dedi.


Gelir havuzu oluşturarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacağını vaat eden Öztaylan, “Dönüm arazilerinin hiç birini satmayacağım. Satılmayan yerlerden edinilen gelirleri bir havuzda toplayacağım. Halkın malını, halk adına faydalı olsun diye kullanacağım. Satılması gereken yerlerin gelirleri komisyonun müsaadesi varsa bir havuzda toplanacak ve Bandırma’nın 35 köyünde ihtiyaç sahiplerinin tadilat ve tamirat masraflarında kullanacağım. Kurduğum havuzda, köylünün müsaadesi olmadan bir kuruş harcarsam adam değilim. Ben muhtarlarla endeksli olarak çalışmaya karar verdim. Faydalı olacağını düşünüyorum. Bu paraları sosyal demokratlık adı altında otelde, Türkiye’nin bütün Kent Konseylerini toplayıp da yedirmeyeceğim. Benim farkım da bu.” diye konuştu

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZTAYLAN;, “BANDIRMA’YA, SAHİP, ÇIKIN!,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
ÖZTAYLAN; “BANDIRMA’YA SAHİP ÇIKIN!
Yorumlar
Haber Yazılımı