ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
Haber
11 Şubat 2024 - Pazar 00:02 Bu haber 1132 kez okundu
 
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Bandırma’da ziyaret programı düzenledi. AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı M.Cemal Öztaylan, beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile birlikte Bandırma’da seçim çalışmalarına Edincik’ten başlayarak Edincik sakinleriyle buluştu. Yücel Yılmaz ve M.Cemal Öztaylan Edincik’te yoğun ilgiyle karşılandı. Seçim gezilerine Oda ziyaretleriyle devam eden AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı M.Cemal Öztaylan, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Balıkçılar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası, Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Siyaset Haberi
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ

 

 * AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Bandırma’da ziyaret programı düzenledi. AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı M.Cemal Öztaylan, beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ile birlikte Bandırma’da seçim çalışmalarına Edincik’ten başlayarak Edincik sakinleriyle buluştu. Yücel Yılmaz ve M.Cemal Öztaylan Edincik’te yoğun ilgiyle karşılandı.

 

* Seçim gezilerine Oda ziyaretleriyle devam eden AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı M.Cemal Öztaylan, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Balıkçılar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası, Liman Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.

 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Çapar’dan şoförlerin istek ve sorunlarını dinleyen Öztaylan, Bandırma’nın trafik sorunu ile ilgili çözümler üreteceğini kaydetti. Öztaylan, “Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kavşağı için geçici olarak yan yol yapıyoruz. Eğer Belediye Başkanı olursam Bandırma’nın trafik sorunu için çalışmalar yapacağım. İlk derdim cadde ve sokaklardaki çukurları tamir etmek. 15 senenin kaybını uyurken bile nasıl telafi ederiz diye düşünüyorum. Bandırma’nın paraya değil elde olan imkânların değerlendirilmesine ihtiyacı var. Benim dönemimde personel maaş tutarı belediye bütçesinin yüzde 24’üne kadar düşmüştü. Şu anda bu tutar belediye bütçesinin yüzde 62,59 una yükselmiş durumda. Belediye’de 1000’den fazla insan çalışıyor. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım ama çalışmayan adamda bırakmayacağım. Herkes Bandırma için çalışacak.” dedi.

 

“Kaybolan 15 yılı telafi etmek için 5 yılda 20 yıllık iş yapacağım”

 


Bandırma’ya 60 bin konut kazandırılması gerektiğini söyleyen Öztaylan, “Ben AK Partili olarak değil, Bandırma Partili olarak çalışacağım. Bandırma’da 5 yılda kaybolan 15 yıl dahil 20 yıllık iş yapmak için çabalayacağım. 70 yaşımdan sonra 18 yaşımdaki azimle yola çıktım. Çalmadan, kimseye haksızlık yapmadan, yandaşıma çıkar sağlamadan hizmet edeceğim. Bandırma’nın geleceği için hangi partiden olursanız olun, emanet oy istiyorum. Bandırma’nın yapısal özelliğine teknik heyetimizle beraber sahip çıkarak yapılması gereken önemli işleri yapacağım. Belediyeye rant peşinde olan hiçbir müteahhiti, şehir plancısını almayacağım. En iyi şehir plancısı ve en iyi müteahhitleri getirerek en iyi şekilde hizmet vereceğim. Bandırma’da hayata geçirilmesi gereken acil bir proje daha var. Burada Organize Sanayi Bölgesi kuruldu ve 190 fabrika temeli atıldı. Bu fabrikalarda 500 kişi çalışsa 90 bin kişi, ailesiyle birlikte hesaplarsak 200 bin kişi yapar. Bu yüzden Bandırma’ya acil olarak 60 bin konut yapılması ve bu konutların doğru konuşlandırılması gerekiyor. Bununla da ilgili çalışmalar yapacağım.” diye konuştu.

 

Öztaylan seçim çalışmaları kapsamında Bandırma Kapalı Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Öztaylan çocuklara oyuncak hediye etti. Öztaylan’a ilgi yoğundu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZTAYLAN, SAHAYA, İNDİ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
ÖZTAYLAN SAHAYA İNDİ
Yorumlar
Haber Yazılımı