PKK/PYD Eş Başkanı Müslim: Sandıkta TSK'dan intikam alalım
Haber
21 Mayıs 2023 - Pazar 01:34 Bu haber 1292 kez okundu
 
PKK/PYD Eş Başkanı Müslim: Sandıkta TSK'dan intikam alalım
PKK/PYD Eş Başkanı Salih Müslim, 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimleri ile intikam çağrısında bulundu. TSK’nın bölgedeki başarılı operasyonlarından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Müslim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek “Bunu sandıktan yenebilirsek intikam almış oluruz” dedi.
Dünya Haberi
PKK/PYD Eş Başkanı Müslim: Sandıkta TSK'dan intikam alalım

erör örgütü PKK/PYD’nin sözde lideri Salih Müslim, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki başarılı harekatlarının intikamını 2. tur seçimlerinde almak istediklerini söyledi. Müslim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek “Bunu sandıkta yenebilirsek bütün bunların intikamını almış oluruz bir kişiden” dedi.

"TÜRK ORDUSU HEP SAHADA"
Müslim, terör örgütü PKK’nın yurt dışından propaganda yapan televizyon kanalı Medya Haber’de yayınlanan konuşmasında, Türkiye’nin 2016 yılında Suriye’nin kuzeyinde terör örgütleri DEAŞ ve PKK/YPG’ye karşı başlattığı askeri harekatlarla ilgili rahatsızlıklarını ortaya koydu.

“2016’dan beri Türk Ordusu hep sahada” diyen Müslim, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna gönderme yaparak “Şimdi bir fırsat gelmiştir. Bu fırsat bu sandıkta ilk defa böyle bir şey geliyor” diye konuştu.

Müslim, terör örgütü PKK/YPG’nin siyasi kanadı olarak bilinen PYD’nin sözde eş başkanı olarak biliniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PKK/PYD, Eş, Başkanı, Müslim:, Sandıkta, TSK'dan, intikam, alalım,
Yorumlar
Haber Yazılımı