BANDIRMALI MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ..!
Haber
21 Mart 2023 - Salı 11:39 Bu haber 1711 kez okundu
 
BANDIRMALI MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ..!
“Yükselen Şehir Bandırma” projesi kapsamında, Banrıma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, BANSİAD Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Mimarlar Odası Temsilcisi Mehmet Ali Ozar ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi Şerafettin Çıkar, Ankara'da parti temsilcileriyle görüştü.
Bandırma Haberi
BANDIRMALI MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ..!

“Yükselen Şehir Bandırma” projesi kapsamında, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, BANSİAD Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Mimarlar Odası Temsilcisi Mehmet Ali Ozar ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Temsilcisi Şerafettin Çıkar, Ankara’da Ak Parti, CHP, İyi Parti ve MHP genel başkan yardımcıları ve genel sekreterleri ile bir araya gelerek Yükselen Şehir Bandırma raporunu teslim ettiler ve Bandırma’nın sorunları, yapılması gerekenler ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Ankara ziyareti sonrası basınla bir araya gelen ve raporda yer alan konu başlıklarına değinen Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz;
 
BANDIRMALI MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ
“Siyasi parti genel merkezlerini ziyarette hazırladığımız Yükselen şehir Bandırma dosyasını takdim ettik. Arkadaşlarımızla beraber özellikle şehrimizin beklentilerini dile getirdik. Uzunca bir süredir Bandırma’da yaşayan, Bandırma’nın sorunlarını bilen bir milletvekili olmamasının sıkıntılarını anlattık. Bu dönem tüm siyasi partilerden sıralamalara Bandırmalı adaylar konmasını istedik. Mevcut milletvekillerinin Bandırma sürecini iyi idare edemediklerini söyledik.”
 
TARIM ALANLARI SANAYİ ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİN
“Bizler şehrimizin gelişmesine değer katacak sanayi yatırımlarını istiyoruz. Ancak bu sanayi yatırımlarının değerli tarım arazilerinin üstene kurulmasını istemiyoruz. Bu çerçevede yeni kurulmakta olan Marmara OSB’nin genişlemesine izin vermeyeceğiz.”
 
BANDIRMA’YA ZİRAAT LİSESİ VE ZİRAAT FAKÜLTESİ AÇILMALIDIR
“Bandırma tarımsal potansiyeli yüksek, uygun iklim ve ürün potansiyeline sahip bir şehir. Böylesine verimli toprakların olduğu yöreye Ziraat Lisesi ve Ziraat Fakültesi kurulmasının bölge tarımına büyük bir katkı yapacağına inanıyoruz. Ziraat Lisesi için bir hayırseverin de 23 dönüm arazi bağışlayacağı gibi bir durumda söz konusudur.”
 
TIP FAKÜLTESİ BİNASI VE YENİ BİR HASTANE İHTİYACIMIZ VAR
“Yeni açılan Tıp fakültemiz için bina ihtiyacımız var. Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Bandırma’nın yanı sıra Gönen, Erdek, Manyas, Marmara, Biga ve Susurluk gibi ilçeler adeta bölge hastanesi hizmeti veriyor. Hastane binamız eski ve küçüktür. Bandırma’nın acilen yeni bir hastaneye ihtiyacı var.”
 
YENİ BİR STAT İSTİYORUZ
“Bandırma’nın en büyük markalarından biri olan Bandırmaspor’un maçlarını oynayabileceği aydınlatılmaları olan yeni bir stada ihtiyacı var. Mevcut stadın uçuş konisi içinde olması nedeniyle ışıklandırılması mümkün olmuyor. Süper ligin kapısından dönen kente yakışacak yeni bir stat talebimizi bir kez daha yetkililer bildirdik. “
BANDIRMA’NIN İL OMASI MECBURİYETTİR
“Bandırma’nın il olması mecburiyettir. Barındırdığı sanayi, tarım, turizm ve artan ticaret hacmi ile Bandırma il olmayı en çok hak eden ilçelerin başında geliyor. Ziyaret ettiğimiz tüm siyasi partilere bu gerçeği tüm çıplaklığı ile anlattık.” dedi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMALI, MİLLETVEKİLİ, İSTİYORUZ..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı