Başkan Yılmaz:“Bandırma altın dönemini yaşayacak”
Haber
09 Şubat 2024 - Cuma 23:58 Bu haber 1000 kez okundu
 
Başkan Yılmaz:“Bandırma altın dönemini yaşayacak”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.(Banses gazetesi)
Siyaset Haberi
Başkan Yılmaz:“Bandırma altın dönemini yaşayacak”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Bandırma’ya ziyaret programı düzenledi. AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Yılmaz, beraberinde AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan ile partililere seslendi. AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel ve partililerin bulunduğu programda konuşan AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Cemal abimiz siyasetin ordinaryus profesörü gibidir. Onun olduğu bir denklemde bize laf düşmez. Kırgınlıklar kızgınlıklar olabilir ancak bunları geride bırakıp Bandırma’yı Ak belediyecilik ile buluşturacağız. Cemal abi girdiği hiçbir yarışı kaybetmedi. Bu yarışı da aynı şekilde kazanacaktır. Bundan sonra bizim yapmamız gereken Bandırma’nın kaybettiği 15 yıllık kaybı geri kazanıp Bandırma’yı şahlandıracağız. Liderimiz kimi emrettiyse biz onun yanındayız.” dedi.

“BEN BU SEÇİMİ KAZANACAĞIM”

Bandırma’nın kaybettiği 15 yılı geri getireceklerini belirten AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, “Allah şahidim olsun ki Belediye Başkan adayı olmak istemedim. Bu görev Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bana tevdi edildi. Cumhuriyet Halk Partisi ile aramızda 19 bin 350 oy farkı var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni 10 bin oy farkla aldık. Eğer ki biz 36 bin oy aldığımız yerde AK Parti’ye oy verenler, yanında bir kişiyi daha götürüp AK Parti’ye oy vermeye ikna etmezseniz Cemal Öztaylan rüzgarı falan olmaz. Hepsi hikaye… Bu yüzden 31 Mart’ta kırmaya kırılmaya hakkımız yok. Ben bu seçimi kazanacağım.”diye konuştu.

“ÖZTAYLAN İLE 20 YILLIK İŞLERİ 5 YILDA YAPACAĞIZ”

Seçim çalışmalarına resmen başladıklarını belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bizim sloganımız gerçek belediyecilik. Biz laf değil icraat yaparız. Bandırma Belediyesinin halini görüyoruz. Arkadaşlar iyi niyetli de olsa belediyeciliği işinin ehline bırakmaları gerekiyor. Bu sefer Bandırma’yı risksiz ve kesin almak istiyoruz. Bandırma bizim için önemli ve burada gerekli yatırımları yapacağız. Hiçbir siyasi partide bizim genel merkezimiz kadar ciddi bir siyasi iktidar partisi tecrübesi yok. Bandırma’nın basiretinin kitlenmemesi için buranın AK ellere bırakılması gerekiyor. Cemal Öztaylan’ın siyasi tecrübesi, bizim de Büyükşehir’den ona sağlayacağımız desteğimiz ile güzel işler başaracağız. Cemal Öztaylan ile birlikte 20 yıllık işleri 5 yılda yapmayı hedefliyoruz. Bandırma’nın 15 yıldır geride kaldığı ne varsa her şey yapılmalı ve Bandırma altın dönemini yaşamalı.”dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Yılmaz:“Bandırma, altın, dönemini, yaşayacak”,
Yorumlar
Haber Yazılımı