Bütün Türk takımları Avrupa’da bir üst turda
Haber
18 Ağustos 2023 - Cuma 01:49 Bu haber 1402 kez okundu
 
Bütün Türk takımları Avrupa’da bir üst turda
O. Ljubljana'yı geçerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yüksen Galatasaray'ın ardından, Konferans Ligi'nde oynayan temsilcilerimiz Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe bir üst tura yükseldi. Temsilcilerimizin yeni rakipleri ve maç tarihleri de belli oldu.
Spor Haberi
Bütün Türk takımları Avrupa’da bir üst turda

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında geçtiğimiz Salı gecesi karşılaştığı Slovenya ekibi O. Ljubljana’yı Icardi’nin golüyle 1-0 geçerek play-off turuna yükselmişti. Sarı-kırmızılı ekibin yeni rakibi Norveç’in Molde takımı olmuştu.

 

ADANA DEMİRSPOR

Yukatel Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda 5-1 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Osijek’e 3-2 yenilmesine rağmen play-off turuna yükseldi. Adana Demirspor’un gollerini Yusuf Sarı ve Yusuf Erdoğan kaydetti. Adana temsilcisinin yeni rakibi ise Belçika temsilcisi Genk oldu.

1. Maç
24 Ağustos Perşembe
20.00 Genk – Adana Demirspor (Cegeka Arena)

 

2. Maç
31 Ağustos Perşembe
21.00 Adana Demirspor – Genk (Yeni Adana Stadyumu)

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Azerbaycan ekibi Neftçi’yi 2-1 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Beşiktaş’ın gollerini Aboubakar ve Muleka kaydetti. Siyah-beyazlıların yeni rakibi Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev oldu.

1. Maç
24 Ağustos Perşembe
20.00 Dynamo Kiev – Beşiktaş (Bükreş Giulești Stadı)

2. Maç
31 Ağustos Perşembe
21.00 Beşiktaş – Dynamo Kiev (Beşiktaş Stadyumu)

FENERBAHÇE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Maribor ile Ljudski Vrt Stadı’nda karşılaştı. Tribünde yaşanan olaylar sebebiyle durdurulan maç, Fenerbahçe’nin 0-3’lük üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe’nin gollerini İrfan Can, Szymanski ve Tadic kaydetti. Böylelikle sarı-lacivertliler, bir üst tura yükselerek Hollanda ekibi Twente’nin rakibi oldu.

1. Maç
24 Ağustos Perşembe
20.00 Fenerbahçe – Twente (Ülker Stadyumu)

2. Maç
31 Ağustos Perşembe
21.00 Twente – Fenerbahçe (De Grolsch Veste Stadyumu)

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bütün, Türk, takımları, Avrupa’da, bir, üst, turda,
Yorumlar
Haber Yazılımı