"Mavi Liste Delege avında…"
Haber
18 Ağustos 2023 - Cuma 22:23 Bu haber 1233 kez okundu
 
"Mavi Liste Delege avında…"
CHP Genel Merkezi tarafından açıklanan kongre sürecinde CHP Bandırma İlçe Örgütü Kongre tarihi 23 Ağustos 2023 olarak belirlendi. 23 Ağustos’ta Grand Asya Otel’de yapılacak kongreye delegelerin ve üyelerin yoğun katılımı beklenirken, kongrenin çekişmeli geçeceği tahmin ediliyor. Kongre’de Beyaz ve Mavi listeyle yola çıkan Mehmet Atak ile Cemal Adıgüzel yarışacak. Mavi Listeyle İlçe Başkanı Adayı olan Cemal Adıgüzel’in Mavi kadife kutu içerisinde hediye paketi hazırlattığı ve delegelere dağıttığı öğrenilirken, bazı çevrelerce “Delege Avı”na çıktığı konuşuluyor.
Siyaset Haberi

"Mavi Liste Delege avında…"

 

SONKURŞUN / AYNUR ARICAN / CHP Genel Merkezi tarafından açıklanan kongre sürecinde CHP Bandırma İlçe Örgütü Kongre tarihi  23 Ağustos 2023 olarak belirlendi. 23 Ağustos Saat 12:00'de Grand Asya Otel’de yapılacak kongreye delegelerin ve üyelerin yoğun katılımı beklenirken, kongrenin çekişmeli geçeceği tahmin ediliyor.

 

Kongre’de Beyaz  listeyle yola çıkan Mehmet Atak ile Mavi listeyle yola çıkan Cemal Adıgüzel yarışacak. Mavi Listeyle İlçe Başkanı Adayı olan Cemal Adıgüzel’in Mavi kadife kutu içerisinde hediye paketi hazırlattığı ve delegelere dağıttığı öğrenilirken, bazı çevrelerce “Delege Avı”na çıktığı konuşuluyor.

 

Hediye kutusunun içinde ise genelde seçim dönemleri çokça tanık olduğumuz, vatandaştan oy istemek için dağıtılan bir paket kahve yanı sıra, Atatürk baskılı kupa, kalem, şans yumurtasına benzeyen badem şekeri ve bir adet anahtarlık bulunuyor.

 

Delege seçimlerinin çekişmeli geçtiği CHP Bandırma İlçe örgütünde 23 Ağustos saat:12:00’de gerçekleşecek olan ilçe kongresinde iki aday Başkanlık için yarışacak. Mavi Listeyle delege seçimlerine giren Cemal Adıgüzel’e karşı yarışan Beyaz Listeyle delege seçimlerine giren mevcut Başkan Mehmet Atak delege seçimlerini fark atarak önde bitirmişti. Delege sayısındaki fark dikkate alındığında Beyaz Liste/Mehmet Atak’ın seçimleri kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Mavi, Liste, Delege, avında…",
Yorumlar
Haber Yazılımı