CIA'nin itleri kuyruğa girdi
Haber
28 Nisan 2023 - Cuma 06:07 Bu haber 1409 kez okundu
 
CIA'nin itleri kuyruğa girdi
FETÖ desteksi olduğu bilinen ve CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak kullandığı Michael Rubin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan skandal paylaşımlarda bulundu. Rubin, aklınca tehdit ettiği skandal paylaşımında “Bir gün Türkiye senden kurtulacak ve senin ismin lanetlenecek” ifadelerini kullandı..
Dünya Haberi
CIA'nin itleri kuyruğa girdi

Başka Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlığıyla bilinen, son olarak CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak kullandığı Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal ifadeler kullandı.

RESMEN TEHDİT ETTİ

ABD'li Rubin, "@mrubin1971" uzantılı resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda "Bir gün Türkiye senden kurtulacak ve senin ismin lanetlenecek." şeklinde alçak söylemlerde bulundu.

CIA'nın operasyon elemanı Rubin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan kızgın çünkü:
1- Ben onun kriminal icraatlerini eleştiriyorum
2- Erdoğan'ın anti-demokratik baskılarına karşı diğer ülkelerin AKP'yi tanımaması gerektiğini savunuyorum.
Özur dilerim Sn. Başkan: Beni susturamazsın. Bir gün Türkiye senden kurtulacak ve senin ismin lanetlenecek."

İLK REZİLLİĞİ DEĞİL

CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olan ABD'de American Enterprise Institute isimli düşünce kuruluşunda görev yapan CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak faaliyet yürüten Michael Rubin, daha önce 15 Temmuz darbe girişimini savunmuş, FETÖ'ye açıktan destek vermiş ve Başkan Erdoğan'a defalarca kez tehdit ve hakarette bulunmuştu.

.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CIA'nin, itleri, kuyruğa, girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı