CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı: "Balıkesir’de Tarihi Zafer CHP’nin Olacak"
Haber
26 Şubat 2024 - Pazartesi 22:42 Bu haber 850 kez okundu
 
CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı: "Balıkesir’de Tarihi Zafer CHP’nin Olacak"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Balıkesir halkına teşekkür ettiğini belirterek "Balıkesir'in her köşesinden gelen hemşehrilerimizin desteğiyle, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın ve tüm ilçe adaylarımızla birlikte, seçimi kazanacağımıza olan inancımız tam," dedi.
Siyaset Haberi
CHP Balıkesir İl Başkanı  Köybaşı:



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleşen  aday tanıtım toplantısında, Balıkesir halkına teşekkür ettiğini belirterek "Balıkesir'in her köşesinden gelen hemşehrilerimizin desteğiyle, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın ve tüm ilçe adaylarımızla birlikte, seçimi kazanacağımıza olan inancımız tam," dedi.

"Balıkesir Halkının İlgisi Ümit Verici"

Toplantının büyük bir katılım ve ilgiyle gerçekleştiğini belirten Köybaşı, salonda yer kalmayınca toplantının dev ekranlara yansıtıldığını ifade etti. "Bu coşku, bu kalabalık, Balıkesir’de CHP’nin yükselen ivmesinin en net göstergesidir," diye konuştu.dedi.
Özgür Özel’in Ahmet Akın’a Olan Güven Mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın için, "Balıkesir'e huzur, adalet, refah, sevgi ve güven gelecek" şeklindeki sözlerine atıfta bulunan Köybaşı, "Ahmet Akın'a verilecek her oy, Balıkesir'in kendine gelmesi anlamına gelecek," ifadelerini kullandı.

"CHP, Balıkesir ve Türkiye İçin Bir Umut"

CHP'nin Türkiye’nin partisi olduğunu vurgulayan Köybaşı, "CHP, ay yıldızlı al bayrağımızı kendine bayrak bilen ve onun uğruna canını verenlerin partisidir. Bu bilinçle yola çıktık ve Balıkesir’de zaferimizi ilan edeceğiz," diye konuştu

 

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Balıkesir, İl, Başkanı, , Köybaşı:, , "Balıkesir’de, Tarihi, Zafer, CHP’nin, Olacak",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
CHP Balıkesir İl Başkanı  Köybaşı:
CHP Balıkesir İl Başkanı  Köybaşı:
Yorumlar
Haber Yazılımı