CHP tam kadro sahnede
Haber
19 Şubat 2024 - Pazartesi 00:10 Bu haber 919 kez okundu
 
CHP tam kadro sahnede
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde Türkiye genelindeki tüm büyükşehir, il ve llçe belediye başkan adayları toplu tanıtım töreniyle kamuoyuna tanıtıldı.
Siyaset Haberi
CHP tam kadro sahnede

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın‘la birlikte 20 ilçenin belediye başkan adayları da Genel Merkez’in tanıtım programında platforma çıktı. Balıkesir’in belediye başkan adayları, isim isim açıklandıktan sonra Genel Başkan Özgür Özel‘le hatıra füotoğrafı çektirdi.

 

İŞTE CHP’NİN BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR VE 20 İLÇENİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

 

Büyükşehir: Ahmet Akın

Altıeylül: Hakan Şehirli

Ayvalık: Mesut Ergin

Balya: Orhan Gaga

Bandırma: Dursun Mirza

Bigadiç: Zafer Göksel

Burhaniye: Ali Kemal Deveciler

Edremit: Mehmet Ertaş

Erdek: Burhan Karışık

Gömeç: Melih Bağcı

Gönen: İbrahim Palaz

Havran: Levent Gökalp

İvrindi: Ali Kundakçı

Karesi: Serpil Akgül

Kepsut: Oğuz Arslan

Mnayas: Ahmet Duru

Marmara: Aydın Dinçer

Savaştepe: Ali Koyuncu

Sındırgı: Serkan Sak

Susurluk:Hakan Yıldırım Semizel

Ahmet Akın ve Balıkesir ekibi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le birlikte anı fotoğrafı çektirdi. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da toplantıda Balıkesir ekibiyle bir aradaydı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın da rol aldığı televizyon reklam filmlerinin tanıtımının yapıldığı etkinlikte, partinin 31 Mart 2024 seçimlerinde kullanacağı seçim müziği ve slogan da tanıtıldı.

 

‘KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA’

Aday Tanıtım Toplantısı’na ilişkin açıklama yapan Ahmet Akın, Ankara’ya Kuva-yi Milliye’nin başşehri Balıkesir’in yiğit evlatlarının selamını getirdiğini belirterek şunları söyledi:

“Balıkesir’i vatan yapan Karesi Bey’in, Çanakkale’yi geçilmez yapan Havranlı Onbaşı Seyit’in, Alaca Mescit’te direnişin meşalesini yakan 41 Bayrak Adamın, Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkan kurucumuz, kurtarıcımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, azim ve kararlılığını özümseyerek Balıkesirimiz için şanlı bir yola çıktım. İstiklal Madalyası sahibi Ahmet Akın’ın torunu Ahmet Akın olarak Kuva-yi Milliye ruhuyla, ailem bildiğim memleketim için Balıkesir’i yönetmeye hazırım. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart’tan sonra rantın değil, halkın ve aklın belediyesi olacak. Balıkesir’i; hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan; herkesin her kesimin katılımıyla yöneteceğiz. Balıkesir’i yönetenler, yürekleri vatan sevgisiyle çarpan Balıkesir’in yiğit evlatları olacak. Balıkesir’e hakkını vermeye, Balıkesir’in hakkını almaya geliyorum. Şimdi Balıkesir’in gücüne güç katma zamanı. Şimdi sağlıklı, varlıklı bir Balıkesir zamanı. Balıkesir’i yıldız gibi parlatacağız. Bu şehrin tarihindeki en çalışkan belediye başkanı olacağım.”

    

Susurluk: Hakan Yıldırım Semizel

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, tam, kadro, sahnede,
Yorumlar
Haber Yazılımı