Çürüyen kapitalist düzenin son noktası: Eşcinsel güzellik yarışması
Haber
30 Haziran 2023 - Cuma 01:58 Bu haber 1479 kez okundu
 
Çürüyen kapitalist düzenin son noktası: Eşcinsel güzellik yarışması
Eşcinsellerin katılımı ile düzenlenen güzellik yarışması Miss International Queen sonlandı. Yarışmaya dünyanın farklı yerlerinden katılan ve estetik ile kadın bedenine sahip olan erkekler arasından 'en güzeli' seçilirken, LGBT tehdidi beden algısı üzerinden farklı bir boyuta daha ulaştı.
Dünya Haberi
Çürüyen kapitalist düzenin son noktası: Eşcinsel güzellik yarışması

Eşcinsellerin katılımıyla düzenlenen Miss International Queen yarışması, bu yıl Tayland'da düzenlendi. Yarışmanın birincisi Hollandalı Solange Dekker oldu.

BATI'NIN SİLAHI LGBT'NİN ELİYLE GÜZELLİK DAYATMASI

 

 

17 yıl önce organize edilmeye başlanan Miss International Queen, dünyanın farklı yerlerinden estetikle vücudunu kadın formuna sokan erkeklerin katılımı ile düzenleniyor. Eşcinsellerin vücutlarını sergileyerek 'güzellik' konusunda boy ölçüştüğü organizasyona ev sahipliği yapan ülkeler ise uluslararası ölçekte turistler için liberal bir tatil yeri olup ünlerini artırmak amacıyla yarışıyor. 

Özellikle gençler için büyük bir tehdit oluşturan güzellik yarışmaları, LGBT topluluklarının katılımı ile daha büyük bir soruna işaret ediyor. Katılımcıların vücutlarını sergileme noktasında adeta bir teşhir yarışı içine girdiği bu tür yarışmaların beden algısında bozulmalara yol açabilme ihtimali de tartışılıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çürüyen, kapitalist, düzenin, son, noktası:, Eşcinsel, güzellik, yarışması,
Yorumlar
Haber Yazılımı