Göçmez: “Her şeyi kabul ederim, Bandırmaspor’a saygısızlığı asla!”
Haber
13 Haziran 2023 - Salı 00:30 Bu haber 1706 kez okundu
 
Göçmez: “Her şeyi kabul ederim, Bandırmaspor’a saygısızlığı asla!”
Ömerli ve Erikli muhtarlıkları tarafından düzenlenen Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası ödül törenine Bandırmaspor Kulübünden hiçbir yöneticinin davet edilmemesine Bordo-Beyazlı ekipten sert tepki geldi.
Spor Haberi
Göçmez: “Her şeyi kabul ederim, Bandırmaspor’a saygısızlığı asla!”

Ömerli ve Erikli muhtarlıkları tarafından düzenlenen Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası ödül törenine Bandırmaspor Kulübünden hiçbir yöneticinin davet edilmemesine Bordo-Beyazlı ekipten sert tepki geldi. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kırsal Mahalleler Futbol Turnuvasını öncelikle düşünenin ve organize edenin emeğine sağlık. Şampiyon olanı tebrik ediyoruz. Ancak; Bandırmaspor sadece bu bölgenin değil bir çok bölgenin oynadığı lig itibari ile en büyüğü. Örnek takım ve bu şehrin en büyük markalarından birisi, en büyük spor markası! Yatırımlar ve ulusal medyadaki konumu ile sadece Bandırma sınırlarında değil ulusal arenada bir örnek. Bandırmaspor Taraftarı ülkede önemli yer bulmuş yaptığı sosyal sorumluluklar ile her yerde ses getirmiş. Çocuklarımızın hayali, geleceği, umudu!.. Bugün yapılan final organizasyonuna hiçbir Bandırmaspor yöneticisinin çağrılmaması, Bandırmaspor ile ilgili bir flama olmaması, Bandırmaspor ile ilgili bir çağrışım yapılmaması, ödül töreninde temsil edilmemesi kabul edilebilir değildir! Her şeyi kabul ederim ama Bandırmaspor’a saygısızlığı asla! Bugün Bandırmaspor’a saygısızlık yapılmıştır ve resimler hafızamıza kazınmıştır.Bandırmaspor herkese inat büyümeye vetarihe imza atmaya devam edecektir. Bandırmaspor bizimdir” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Bandırma Sanayi Stadyumunda düzenlenen turnuva kupa törenine Bandırma İlçe Kaymakamı Engin Aksakal, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Maviş, Balıkesir İl Spor Müdürü Adem Özalp, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Büyükşehir BelediyesiGençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ertunç işbay, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve muhtarlar katılmıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Göçmez:, “Her, şeyi, kabul, ederim,, Bandırmaspor’a, saygısızlığı, asla!”,
Yorumlar
Haber Yazılımı