Kim bunlar?
Haber
16 Mart 2023 - Perşembe 12:05 Bu haber 2590 kez okundu
 
Kim bunlar?
Gazeteci Mehmet Tosun'un 'Gölge Adam'a taşıdığı iddialar kamuoyunu karıştırdı. İddialara konu olan kişiler ise araştırılıyor.
Bandırma Haberi
Kim bunlar?

Marmaraolaynet'te Mehmet Tosun, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile ilgili  ''BASIN" ve 'GAZETECİ' oldukları iddiasıyla  kimi isimlerin belge,bilgi ve dosya derleme çalışması yaptıgı iddialarına son noktayı ' Gölge Adam' isimli köşesinde koydu..

"Size bu işten ekmek çıkmaz" başlıklı yazıda şöyle denildi."olay aslında tam da 'Müflis tüccar eski defterleri karıştırır'hesabı.Yerel seçimlere 1 yıldan fazla zaman bulunmasına rağmen Tolga Tosun'a karşı tekrar kaybetmeyi kedilerine  yediremeyenler şimdilerde gazete gazete gezip kenrisi aleyhinde strateji geliştirmeye çalışıyorlar.Peşinen söyleyeyim,işleri çok koloy değil..Çünkü Tolga Tosun ile ilgili yolsuzluk dosyaları bulabilmeleri mümkün değil.Zira Tolga Tosun göz önünde ve bunca yıl ailesi  kamuoyu tarafından  yakınen biliniyor.Kaldıki belediye mülklerinin  satışındaki uygulamalardan dolayı da  kentimiz iş adamları tarafından Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönderilen bir dosya yok.Demem o ki size bu işten ekmek çıkmaz."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kim, bunlar?,
Yorumlar
Haber Yazılımı