Perinçek: Anayasa Mahkemesi sürekli olarak PKK'yı koruyor
Haber
15 Kasım 2023 - Çarşamba 04:58 Bu haber 1362 kez okundu
 
Perinçek: Anayasa Mahkemesi sürekli olarak PKK'yı koruyor
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Çıkış Yolu programında gündemi değerlendirdi. Perinçek, 'Anayasa Mahkemesi sürekli olarak PKK'yı koruyor. PKK'nın partisini kapatmıyor. PKK'nın partisine hazineden 540 milyon TL verilmesini sağlıyor.' dedi.
Siyaset Haberi
Perinçek: Anayasa Mahkemesi sürekli olarak PKK'yı koruyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu PerinçekUlusal Kanal’da ‘Çıkış Yolu’ programında Türkiye gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

'PKK'NIN PARTİSİNE 540 MİLYON TL VERİLMESİNİ SAĞLIYOR'

"AYM ile Yargıtay arasındaki olay Türkiye ile Amerika veya Türkiye'nin milli güçleri ve gayri milli güçleri arasındaki mücadele. Can Atalay'ın çok ötesinde bir boyut kazandı.

 

 

Anayasa Mahkemesi sürekli olarak PKK'yı koruyor. PKK'nın partisini kapatmıyor. PKK'nın partisine hazineden 540 milyon TL verilmesini sağlıyor. PKK ile ilişkisi olanları koruyor. Çoğunluğu böyle olan bir Anayasa Mahkemesi var. Bu durum Yargıtay'ın da saptadığı gibi suç boyutuna varmış durumda. 

'FETÖ'NÜN ÜNİVERSİTE AYAĞI TEMİZLENECEK'

Şırnak Üniversitesi'nden FETÖ'yü temizleme mücadelemizin önünde kimse duramayacak.

FETÖ'nün üniversitedeki ayağı temizlenecek. Şırnak Üniversitesi'nden başlıyoruz o temizliğe. Şırnak Üniversitesi Rektörü FETÖ'nün üniversite imamına raporlar veriyor. O raporlara Vatan Partisi ulaştı. O raporları bütün çıplaklığıyla kamuoyuna açıkladık."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Perinçek:, Anayasa, Mahkemesi, sürekli, olarak, PKK'yı, koruyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı