Taksici katili vatandaşlıktan çıkarılmalı
Haber
05 Şubat 2024 - Pazartesi 00:37 Bu haber 741 kez okundu
 
Taksici katili vatandaşlıktan çıkarılmalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir'de katledilen taksi şoförü Oğuz Erge'nin katilinin vatandaşlıktan çıkarılması çağrısında bulundu. Manisa'da konuşan Bahçeli, 'Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması, adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir' dedi.
Siyaset Haberi
Taksici katili vatandaşlıktan çıkarılmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" sloganıyla düzenlenen açık hava toplantısında konuştu.

 

İzmir'de aracına aldığı kişi tarafından katledilen taksi şoförü Oğuz Erge için başsağlığı dileyen Bahçeli, Erge'nin katilinin vatandaşlıktan çıkarılması çağrısı yaptı. Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması, hayat boyunca rezil rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN OĞUZ ERGE'NİN KATİLİYLE İLGİLİ ÇAĞRI: VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN

Türkiye'nin huzurunu kaçırmak, can ve mal güvenliğini kundaklamak için faal halde olanların bulunduğuna işaret eden Bahçeli, şöyle konuştu:

"Teröristler, suç örgütleri, bozguncular, casuslar, iç ve dış ihanet cephesi, yeminli Türkiye düşmanları, fitne ve fesat üretimi yapan namus yoksunları kara propagandalarına hız kesmeden devam etseler de birbirimize güvenmekten, birbirimize sarılmaktan, birbirimizin can evi olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kötülüğe, kötülere, köhneliğe, köksüzlüğe, kötümserliğe teslim olmayacağız. Milli birlik ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Suça ve suçluya hoşgörü olamaz. Teröre ve teröriste acımak diye bir şeyden bahsedilemez. Masum insanlarımızın hayatına kasteden hainlerin en ağır şekilde cezalandırılması, bir daha güneş ışığı görmemeleri, beklentim ve temennimdir. Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması, hayat boyunca rezil rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Taksici, katili, vatandaşlıktan, çıkarılmalı,
Yorumlar
Haber Yazılımı