VATAN PARTİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRE ALBAYRAK
Haber
16 Şubat 2024 - Cuma 02:10 Bu haber 1185 kez okundu
 
VATAN PARTİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRE ALBAYRAK
Vatan Partisi'nin 2024 seçimleri için sloganı, "Rantçı sisteme son! Kamu hizmeti için Vatan Partisi" olarak belirlendi. Emre Albayrak, yaklaşık 5 yıldan bu yana partisinin il başkanlığı görevini yürütüyordu.
Siyaset Haberi
VATAN PARTİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRE ALBAYRAK

VATAN PARTİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMRE ALBAYRAK

 

Vatan Partisi'nin 2024 seçimleri için sloganı, "Rantçı sisteme son! Kamu hizmeti için Vatan Partisi" olarak belirlendi. Emre Albayrak, yaklaşık 5 yıldan bu yana partisinin il başkanlığı görevini yürütüyordu.

Genç, dinamik, çözüm üreten yapısıyla bilinen Albayrak, Balıkesir'e dair önemli projelerini yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacak. 1990 yılında Çanakkale'de doğdu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur.

 

Üniversite yıllarında Fikir Topluluğu Başkanlığı, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Aydın İl Başkanlığı ve TGB Genel Yönetim Kurulu üyeliği yaparak gençlik hareketinde lider görevler üstlendi. Milli bayramlarda ve Ergenekon kumpasına karşı yapılan yüzbinlerce kişilik yürüyüş ve mitinglerin düzenlenmesine önderlik eden yöneticilerden oldu.

 

Vatan Partisi Genel Merkezi'nde bir yıl Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlenen Albayrak, sonrasında dört yıl boyunca partisinde Aydın İl Başkanlığı yapmıştır. 2015'ten bu yana yapılan Genel Kurultaylarda, Merkez Karar Kurulu üyeliklerine seçilmiştir. Haziran 2019'dan beri Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı görevini yerine getirmektedir. Evlidir.

 

HDP Kapatılsın, Balıkesir İstiklal Madalyasına Kavuşsun, Üretim Devrimi Kurultayları, Batan Yörsan'ın yeniden üretime kazandırılması ve Uyuşturucuyla Mücadele konularında çalışmalar yürütmüş ve bu siyasi kampanyalara önderlik etmiş olan Emre Albayrak, Devlet yönetimi ve Türk Tarihi alanlarında araştırmalarını sürdürmektedir.”

 

Halk Meclisleriyle Milli ve Halkçı bir belediye kurmak için yola çıktığını kaydeden Emre Albayrak yaptığı kısa açıklamada, “Vatan Partisi'nden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım. Rantı, torpili, rüşveti tarihe gömmek için... Halk meclisleriyle millî ve halkçı belediyeyi kurmak için... Parmakla gösterilecek bir şehir yaratmak için adayım. Partime ve kendime güveniyorum. Görev talep ediyorum.” İfadelerine yer verirken, öte yandan Vatan Partisi'nin ilçe belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyelikleri için aday belirleme süreci devam ediyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: VATAN, PARTİSİ, BALIKESİR, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKAN, ADAYI, EMRE, ALBAYRAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı