YÜCEL YILMAZ'DAN SUSURLUK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ
Haber
29 Ocak 2024 - Pazartesi 21:53 Bu haber 732 kez okundu
 
YÜCEL YILMAZ'DAN SUSURLUK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Susurluk’a çıkarma yaptı
Siyaset Haberi
YÜCEL YILMAZ'DAN SUSURLUK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Susurluk’u ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener ile birlikte MHP Susurluk İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yılmaz yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine dair istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz Susurluk’ta Cumhur İttifakı olarak başarılı bir seçim süreci geçmesini temenni etti.

VATANDAŞTAN BAŞKAN YILMAZ’A YOĞUN İLGİ

Yücel Yılmaz, Susurluk programı kapsamında vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yılmaz, geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Susurluk için ciddi yatırımlar yapıldığını ifade etti. Yılmaz, görev süreci boyunca ilçe ayrımı gözetmeksizin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ürettiklerini kaydederken Susurluk’ta Cumhur İttifakı’nın adayı Fahrettin Şener ile birlikte büyük bir başarı elde edileceğinin altını çizdi. Başkan Yılmaz vatandaşların sorunlarını dinleyerek istişarelerde bulundu. Yılmaz’a Susurluk ziyaretinde AK parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve AK parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok da eşlik etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜCEL, YILMAZ'DAN, SUSURLUK’TA, GÖVDE, GÖSTERİSİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı