Yücel Yılmaz: ”Biz yaptık. Yine biz yaparız!
Haber
20 Şubat 2024 - Salı 21:54 Bu haber 956 kez okundu
 
Yücel Yılmaz: ”Biz yaptık. Yine biz yaparız!
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte nikahtan basketbol maçına, futbol maçından BalBucks’a, pazar yerinden kahveye kadar birçok noktada yüzlerce insanın yüreğine dokundu
Bölge Haberi
Yücel Yılmaz: ”Biz yaptık. Yine biz yaparız!

Dolu dolu bir hafta sonu geçiren Başkan Yılmaz, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile birlikte BalBucks’ta gençlerle buluştu.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’la pazar esnafını ziyaret etti. Ardından Dijital Gençlik Merkezi’nde Millet Kütüphanesi’nde öğrencilerle verimli bir sohbet gerçekleştirdi. Şükrü Karatepe’nin konuşmacısı olduğu Yeryüzü Konuşmaları Kültür Üreten Şehir söyleyişisine katılan Başkan Yılmaz, her geçen gün gelişen bir şehir inşasıyla, her yaştan vatandaşı kültür ve sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

FUTBOLDAN BASKETBOLA KADAR TAM DESTEK
81 ile örnek gösterilen Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde mücadele eden amatör futbol takımlarının karşılaşmalarını izleyen Başkan Yılmaz, mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlardan AHP’de devrim yarattığı için büyük övgü aldı. Başkan Yılmaz, bu sahalarda çok yetenekli futbolcuların Türk sporuna kazandırılacağını söyledi. Futbol karşılamasının ardından Kurtdereli Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor – Çayırova Belediyespor basketbol karşılaşmasını da izleyen Başkan Yılmaz, Pervin ve Muhammet çiftinin de nikah akitlerini gerçekleştirerek en mutlu günlerine şahitlik etti.

PAMUKÇULULAR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A BÜYÜK SEVGİ
Başkan Yılmaz, pazar gününün finalini; Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, AK Parti İl Başkan Vekili Ali Teşkilat Başkanı Osman Eser ve MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Pamukçu Mahallesi’nde kadınlarla buluşup, kahvehane ziyaretiyle yaptı. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi, BalBucks ve Dijital Gençlik Merkezi gibi birçok hizmeti Balıkesirliler ile buluşturan Başkan Yılmaz, daha fazla hizmeti yine kendilerinin Balıkesir’e kazandıracaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “Biz yaptık yine biz yaparız” dedi.

         

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yücel, Yılmaz:, ”Biz, yaptık., Yine, biz, yaparız!,
Yorumlar
Haber Yazılımı