Ahmet Akın: "Cumhuriyet Milli İradenin nişanesi, çocuklarımızın aydınlık geleceğidir"
Haber
29 Ekim 2023 - Pazar 01:14 Bu haber 1074 kez okundu
 
Ahmet Akın: "Cumhuriyet Milli İradenin nişanesi, çocuklarımızın aydınlık geleceğidir"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Manşet Haberi
Ahmet Akın:

 

 

‘CUMHURİYETİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞAMIMIZIN TEMİNATIDIR’

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. CHP’li Akın, yayınladığı mesajda şunları dile getirdi:

 

“100. yılını büyük bir onur ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimiz milletimizin verdiği bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük kazanımıdır. Cumhuriyet egemenliğin, kayıtsız şartsız milletin oluşunun, milli iradenin nişanesidir. Cumhuriyet 85 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasının teminatıdır. Cumhuriyet aydınlanmadır, bilimdir, çocuklarımızın aydınlık geleceğidir.

 

Kuvayı Milliye ruhuyla verilen bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizi taçlandıran Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza dek yaşayacaktır. Biz, Balıkesir’de vücut bulan Kuvayı Milliye ruhunun günümüzdeki yılmaz temsilcileriyiz.

 

Çanakkale, Dumlupınar ve Sakarya’da; cennet vatanımızın her bir köşesinde bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin torunları olduğumuzu bir an bile unutmuyoruz.

 

Kuvayı Milliye ruhuyla verilen bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından birlik ve beraberlikle kurulan, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatacağız.

 

Türk milleti, Cumhuriyet değerleriyle bütünleştiğini ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden asla ayrılmayacağını en büyük bayramımızı sahip çıkarak bir kez daha göstermiştir.

 

Ülkemizin etrafındaki coğrafyada kanlı savaşlar ve iç çekişmeler yaşanırken; cennet vatanımızda Cumhuriyetimiz sayesinde barış ve huzur içinde yaşayabiliyoruz.

 

En büyük bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet, Akın:, "Cumhuriyet, Milli, İradenin, nişanesi,, çocuklarımızın, aydınlık, geleceğidir",
Yorumlar
Haber Yazılımı