Bekir Bozkurt, "Şanla şerefle dolu sonsuza kadar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum"
Haber
28 Ekim 2023 - Cumartesi 23:58 Bu haber 967 kez okundu
 
Bekir Bozkurt, "Şanla şerefle dolu sonsuza kadar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum"
MHP Bandırma ilçe Başkanı Bekir Bozkurt Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bozkurt, " Şanla şerefle dolu sonsuza kadar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum. Biz burdayız, bir yere gitmiyoruz." dedi.
Manşet Haberi
Bekir Bozkurt,

MHP Bandırma ilçe Başkanı Bekir Bozkurt Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bozkurt mesajında, "Tarih boyunca nice devletler kuran Büyük Türk Milletinin, dünyanın bu en pahalı coğrafyasında yaşayan temsilcileri olarak varolduğumuz günden  itibaren bedel ödediğimiz bu topraklarda var olma mücadelemiz; emperyalistlere ve onun uşaklarına karşı bugün de devam ediyor.

19 Mayıs 1919 da başlayan Milli Mücadele Aziz Milletimizin destansı kahramanlıklarıyla kazanılan zaferlerden sonra 29 ekim 1923 te tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olarak  bir güneş gibi mazlum milletlere örnek olarak yeniden tarih sahnesine çıktığı 'Ben Varım, Biz Varız' dediği İstiklal ve istikbalimizin kazanıldığı ve tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

Cumhuriyet kazanımlarını gözardı etmeden medeni dünyaya Türk ün bağımsızlığını haykırdığımız hakkımız olan bağımsızlığı ve özgür bir millet olarak geleceğimizi temin etmek için verdiğimiz kurtuluş savaşından bu güne kadar emperyalistlerin ve onun uşaklarının Türk’ü ana vatanında boğma düşüncesi  hiç değişmedi. Bu gün de aynı düşünce ile her türlü entrika, hile ve desiselerle milli birliğimizi bozmaya milli dayanışmamızı yok etmeye mukaddesatımıza saldırmaya devam ediyorlar. Öz Vatanını dün çiğnetmeyen büyük Milletimiz inanıyorum ki bu günde aynı ruh haliyle milli birliğini koruyacak güç ve kudrettedir.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizi kuran bize İstiklal ve istikbalimizi bahşeden ”Kahraman Ordumuzu Aziz milletimizi ve onun Başkomutanı GAZİ  Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi"  bir kez daha sevgi, saygı ve hürmetle yâd ediyorum.Şanla şerefle dolu sonsuza kadar yaşayacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum. Biz burdayız, bir yere gitmiyoruz…Yaşasın cumhuriyet...Yaşasın tam bağımsız Türk milleti ... Ne MutluTürküm diyene" ifadelerine yer verdi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bekir, Bozkurt,, "Şanla, şerefle, dolu, sonsuza, kadar, yaşayacak, olan, Cumhuriyetimizin, 100., Yılını, kutluyorum",
Yorumlar
Haber Yazılımı