Başkan Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Alternatifsiz değilsiniz
Haber
19 Şubat 2024 - Pazartesi 07:37 Bu haber 840 kez okundu
 
Başkan Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Alternatifsiz değilsiniz
CHP seçmeninin alternatifsiz olmadığına vurgu yapan Başkan Erdoğan, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hiçbir vatandaşımızın kendini dışlanmış, ötelenmiş, yok sayılmış hissetmesine gönlümüz razı değildir." dedi.
Siyaset Haberi
Başkan Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Alternatifsiz değilsiniz

Başkan Erdoğan resmi X hesabından yerel seçimlere ilişkin bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda CHP seçmeninin umutlarını kaybettiklerine değinen Başkan Erdoğan, başta muhalif seçmene ve diğer tüm vatandaşlara önemli mesajlar verdi.

"ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN"

Başkan Erdoğan paylaşımda, "CHP'li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz. Buradan siyasi parti fark etmeksizin tüm vatandaşlarıma samimiyetle sesleniyorum. Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz." ifadelerini kullandı.

"HİÇ UZAĞA GİTMENİZE GEREK YOK"

Başkan Erdoğan şunları kaydetti:

"Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız. 'Gerçek Belediyecilik' vizyonumuz, güçlü kadromuz ve projelerimizle sizin için varız, hazırız. Sizin kaygılarınızı istismar edenlere… 'Bizim istediğimiz adaya tıpış tıpış oy vereceksiniz' dayatmasında bulunanlara… Fikrinize, taleplerinize, hassasiyetlerinize saygı göstermeyenlere...

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Erdoğan'dan, yerel, seçim, mesajı:, Alternatifsiz, değilsiniz,
Yorumlar
Haber Yazılımı