Başkan Tosun: "Kadın çalışanlarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yaptık"
Haber
12 Mart 2024 - Salı 01:06 Bu haber 653 kez okundu
 
Başkan Tosun: "Kadın çalışanlarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yaptık"
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kadın belediye çalışanları,kadın muhtarlar ve kadın belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelerek Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı. Belediye çalışanı Emekçi Kadınlar Başkan'a plaket takdim etti.
Manşet Haberi
Başkan Tosun:

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kadın belediye çalışanları,kadın  muhtarlar ve kadın belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelerek Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı. Belediye çalışanı Emekçi Kadınlar Başkan'a plaket takdim etti.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü kapsamında belediye kadın belediye personelleri, kadın muhtarlar ve kadın belediye meclis üyeleri ile kahvaltı programında buluştu. Düzenlenen programda kadınların gününü kutlayan Başkan Tosun, “İyi günlerimiz, kötü günlerimiz ve zor zamanlarımız oldu. Hep birlikte 5 yılı tamamladık. Güzel hizmetler ettik. Sıkıntılı dönemler yaşadık. Bu dönemlerde olabildiğince vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin yanında olduk. Belediyecilik bir hizmet sektörüdür. Hizmet sektörü de vatandaş memnuniyetinden geçiyor. El birliğiyle vatandaşları memnun etmek için uğraştık. Kadınlar ayrıcalıklıdır. Her zaman pozitif ayrımcılık yaptık. Çünkü kadın haklarının ihlal edildiği, kadınların katledildiği, 2’nci plana atıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik ve insani anlayışla baktığımızda sevgili eşlerimiz, annelerimiz, kadınlarımızın her zaman el üstünde tutulması gerektiğini de bilen bir şehirde yetiştik ve belediye başkanlığı yaptık. Bende olabildiğince Bandırmalı kadınlarımıza, kadın mesai arkadaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapmak için elimden geleni yaptım.” dedi.


Belediye Başkanlığı görevi boyunca kadınlara yönelik projeler yaptığını söyleyen Başkan Tosun, “Kadınlarla güzel projeler gerçekleştirdik. Geçmiş dönem Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun talimatı vardı. Kreşler yaparak eğitime, öğretime önem verin ve kadınların yükünü hafifletin demişti. Kreşler yaptık. Bandırma’da 250 öğrenciye eğitim yuvası kazandırarak 250 kadına da istihdam sağladık. Gerçekten çok gurur duyuyorum. Kadınlar sadece iş hayatında değil, ev hayatında da çalışıyor. Emek üreten kadınlarda var. Festivaller gerçekleştirerek ev ekonomisine katkı sunmalarını sağladık. Kadınların elinin değdiği yer güzelleşiyor. Her şey daha derli toplu oluyor. Bunca zaman emek verdiğiniz, her zaman destek olduğunuz elinizi attığınız yeri güzelleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle saygı ve sevgiyle kutluyorum.” diye konuştu.
Programın devamında Bandırma Belediyesi kadın personelleri tüm personeller adına, Başkan Tosun’a 5 yıldır verdiği emekler dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdim etti. Ardından Başkan Tosun, kadınların gününü kutlayarak hediye takdim etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun:, "Kadın, çalışanlarımıza, her, zaman, pozitif, ayrımcılık, yaptık",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Başkan Tosun:
Başkan Tosun:
Başkan Tosun:
Başkan Tosun:
Başkan Tosun:
Yorumlar
Haber Yazılımı