Öztaylan: "Bandırma'yı yapacaksa Öztaylan İl yapacak"
Haber
12 Mart 2024 - Salı 01:24 Bu haber 1782 kez okundu
 
Öztaylan: "Bandırma'yı yapacaksa Öztaylan İl yapacak"
Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, basın ile bir araya gelerek gündemdeki konular hakkında konuştu. Rakibi Dursun Mirza’yı eleştiren Öztaylan, “Ankara’yı komşu kapısı yaptılar. Kimin nasıl aday olduğunu herkes biliyor.” dedi.
Manşet Haberi
Öztaylan:

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, basın ile bir araya gelerek gündemdeki konular hakkında konuştu. Rakibi Dursun Mirza’yı eleştiren Öztaylan, “Ankara’yı komşu kapısı yaptılar. Kimin nasıl aday olduğunu herkes biliyor.” dedi.
31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Bandırma basınına kahvaltı programı düzenledi. MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Eski Belediye Başkanı Recep Eraydın, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Fatih Tanbatar ve Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.
Yanlış anlaşılmalar nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Öztaylan, “İnsanlar kendi yaşadığı bölgedeki insanlar için çalışır, memleketine hizmet eder. Bana göre herkes kendi işini yapmalı. Otel ihalesi ile ilgili konuşuldu. İhaleden 2 yıl önce nasıl faydalı olur bu proje diye Recep Eraydın ile çalıştık. Bir ihale yapmaya karar verdik, bunun çalışmaları 2 yıl sürdü. 24.09.2008 tarihinde ihale yapıldı. Parti içi çalkalanmalar oldu. Turhan Çömez’in ayrılması nedeniyle milletvekili olmam gerekti. Bu millete hizmet etmek için milletvekili oldum. Bu ihalede iş merkezi yapılacaktı. Sedat Pekel geldiğinde bu projeyi otel olarak değiştirdi. Peki sen ne yaptın Dursun Mirza? Sattın kardeşim sattın. Şaibeli satıldı bu otel, ben demiyorum partidaşları öyle diyor. Peki, Sedat abi için neden denmiyor şaibeli iş yaptı diye? Tolga Tosun için neden denmiyor? Projenin ihalesini yapan Recep Eraydın ile Cemal Öztaylan için niye şaibeli iş yaptı denmiyor? Biz ihalesini yaptık, Sedat Pekel otele çevirdi, Dursun Mirza sattı.” dedi.

Bandırma’ya babalar gibi hizmet ettiğini belirten Öztaylan, “Babalar gibi hizmet etmeye de devam edeceğim. Kimin parayla işi olmuş kimin olmamış ortada. Bana yaptı derlerse de ispat etmezsem adam değilim. Stadyum devletin işi diyor. Stadyum devletin işi falan değil. Stadyum bu millete kim hizmet ediyorsa, alt birimden üst birime herkesin işidir. Çok büyük mimar olmaya gerek yok bu işi yapmak için. Belediye başkanı dediğin İmar Komisyonu ve mimarları çalıştırarak Bandırmaspor yöneticileriyle görüşüp stadın yerini belirler. Gidip de Büyükşehir’in önünde pankart açılarak stat yapılmaz. Sahil bandını devlet doldurmuş. Biz bıraktıktan sonra niye tamamlamadınız. Sen ne yaptın satmaktan başka? Seversen beni, severim seni. Sen beni bu güne kadar arayıp Bandırma’nın şöyle bir ihtiyacı var, gel beraber yapalım hizmet edelim dedin mi? Hiçbir şekilde ulaşmadın. Ayyıldız Mahallesi Askeri çamlık. Siz burayı alabilseydiniz, burayı da satardınız. Orası yemyeşil kalsın diyorlar. Eğer ki sen o yeri bir projeyle yaşam yeri haline getirmezsen orası yeşil kalmaz, yaşatma şansın olmaz.” diye konuştu.

Herkesin deneyiminden faydalanıp çalışan bir ekibe sahip olduğunu söyleyen Cemal Ötaylan, “Biz Cumhurbaşkanımız tarafından kaybolan 15 yıl ile birlikte 20 yıllık hizmet vermek üzere görevlendirilmiş insanlarız. Cumhur İttifakı’ndaki iki siyasi partinin değil Bandırma Partisi’nin adayıyım. Ben Türkiye’nin birinci adamı tarafından Bandırma’ya en iyi hizmeti getireceğim düşünülerek aday yapıldım. Bütün dernek başkanlarını yediren, otellerde yatıran biri değilim. Ankara’yı komşu kapısı yaptılar. Kimin nasıl aday olduğunu herkes biliyor. ‘Elini tutan mı vardı neden hizmet etmedin?’ dediler. Benden daha çok bu memlekete hizmet eden biri çıkmadı. Ne belediye başkanı olarak ne de milletvekili olarak. Bandırma’da yaşayan hiçbir insanın Bandırma’nın il olmasını istememek gibi bir lüksü olamaz. ‘Elinden tutan mı vardı iktidar partisindensin yapsaydın.’ dediler. Bandırma’yı sizin gibi dedikodu üretenler değil, yaparsa belediye başkanı olarak Cemal Öztaylan, milletvekili olarak Ali Taylan Öztaylan il yapacak. Sen kimsin çevre yolu yapacaksın diyor. Ben Bandırma’nın Şehr-i Emin’iyim. Bandırma’ya ne yapılıyorsa bizim haberimiz oldu, oluyor, olacak. Biz Bandırma sevdalılarıyız.” Dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Öztaylan:, "Bandırma'yı, yapacaksa, Öztaylan, İl, yapacak",
Yorumlar
Haber Yazılımı