Balıkesir’e 10 altın proje
Haber
09 Mart 2024 - Cumartesi 14:55 Bu haber 852 kez okundu
 
Balıkesir’e 10 altın proje
Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emre Albayrak, Partisi’nin Balıkesir için 10 projesini açıkladı.
Bölge Haberi
 Balıkesir’e 10 altın proje

Balıkesir Karesi Belediye Başkan Adayı Fikret Taşdemir, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Necla Bilener ve parti yöneticilerinin katılımıyla yapılan basın açıklamasında Emre Albayrak, depremden ulaşıma, kültür ve sanattan çevreye, üretimden istihdama birçok projeyi kamuoyuna duyurdu.

‘HALKÇI SİSTEMİ KURACAĞIZ’

 

Albayrak projelerini açıklamadan önce mevcut sistemin yarattığı sorunlara değindi. Bu sitemin yerine kamucu bir sistem kuracaklarını şu ifadelerle anlattı: konuşmanın ardından projelerini sıraladı: ‘‘Bu seçimlerde partilerin ya da belediye başkanlarının değişmesi değil, sistemin değişmesi esas meseledir. Yüzler değişebilir, partiler değişebilir, fakat sistem aynıysa sonuçta hiçbir şey değişmez. Bizim kurmak istediğimiz sistem, halkçı sistemdir. En önemli hedefimiz bu sistemi hayata geçirmektir.”

İşte Balıkesir’in ihtiyacı olan 10 altın proje:

Milli Kent: Belediye, milli menfaatler gözetilerek yönetilecektir. FETÖ ve PKK, belediye kadrolarına yerleştirilemez. Türkçe tabela kullanımı teşvik edilecek, Türkçemiz her alanda korunacaktır.

 

Rantçı Değil Hakçı Belediye: Halkın çıkarları, bir grubun özel çıkarlarına kurban edilemez. Vatan Partili belediyede torpil, rüşvet sökmez. Kendimizin değil kentimizin belediyesini kuracağız. Halk Meclisleriyle Yönetim: Büyükşehir belediye kanunuyla ilçe belediyeleri küçültüldü, belde belediyeleri kapatıldı, köy tüzel kişilikleri ortadan kaldırıldı. Halkın söz hakkı elinden alındı. Vatan Partisi, Balıkesir’in bütün mahallelerinde halk meclisleri kuracak. Gerçek demokrasi ortamı oluşacak.

Üretken Kent: Kar peşindeki şirketlerle kamu hizmeti üretilemez. Belediyemiz; işçinin, çiftçinin, hayvancının, esnafın ve sanayicinin emrinde olacak. Üretenlerin ürününe pazar yaratmak, desteklemek belediyemizin görevi sayılacak.

Kimsesizlerin Kimsesi Vatan Partili Belediye: Belediye evleri inşa ederek dar gelirli vatandaşlarımızı fahiş kira zamlarından kurtaracağız. Çocuklarımız için belediye kreşleri, yaşlılarımız için belediye huzurevleri açılacak.

Kırmızı Ve Beyazın Kenti: Yedi düvelin işgaline karşı ilk silahlı direnişin başladığı, Kuva-yı Milliye ateşinin ilk yakıldığı yer olan Balıkesir’e İstiklal Madalyası kazandırabilmek için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceğiz.

Yeşil Ve Mavi Kent: Topraklarının yüzde 38’si tarım arazisi, yüzde 31’i orman olan bir kentte yaşıyoruz. Marmara ve Ege Denizlerine 290 km’lik bir kıyı şeridimiz var. Doğanın tahrip edilmesine dur diyeceğiz. Doğal ve tarihi güzelliklerimizi turizmin gelişmesi için değerlendireceğiz. Partimizin bölge ülkeleriyle olan iyi ilişkileri sayesinde Balıkesir’e turist akını olacak.

Ulaşımda Devrim: Balıkesir il merkezi, Bandırma ve Edremit olmak üzere 3 merkezde tramvayla ulaşımı kolaylaştıracağız.

Depreme Hazır Kent: Deprem eylem planı kağıt üzerinde kalmayacak. Sıkı denetimle depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek. Vatandaşımızın can güvenliği sağlanacak.

Kültür Ve Spor Kenti: Gençlerimizi esir alan uyuşturucuyla ve LGBT yozlaşmasıyla mücadele edeceğiz. Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Şehrimiz sanat faaliyetleriyle ön plana çıkacak.

Vatan Partisi Balıkesir Adayı açıkladı! Balıkesir’e 10 altın proje - Resim : 1

‘NE YALANA, NE ÇALANA ŞİMDİ OYLAR VATAN’A!’

Emre Albayrak kendi siyasi geçmişinden de kısaca bahsetti ve Vatan Partisi’ne neden oy verilmesi gerektiğini şöyle anlattı:

“Diğerlerinden farkım; siyaseti ek iş olarak yapmıyorum. Üniversite yıllarımdan bu yana 15 yıldır siyaset yapıyorum, halk nerede hak arıyorsa ben oradayım. Tecrübeliyim. Partim, siyasi alanda başarılar elde etmiş bir parti. FETÖ’yü yere seren parti, Ermeni soykırımı yalanını bitiren parti, PKK’nın siyasi uzantılarına karşı tek başına mücadele eden parti. Ben halka çağrı yapıyorum. Bu çürümüş, kokuşmuş sisteme isyan edelim. Halkın oylarına ipotek koymaya kalkanlara isyan edelim! İsyan etmenin yolu Vatan Partisi’ne oy vermektir. Ne yalana, ne çalana şimdi oylar Vatan’a!”

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Balıkesir’e, 10, altın, proje,
Yorumlar
Haber Yazılımı