Arıcan: Geriye naş.!
Haber
28 Kasım 2022 - Pazartesi 12:04 Bu haber 1902 kez okundu
 
Arıcan: Geriye naş.!
Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, Pençe/Kılıç hava harekatıyla birlikte kara harekatına hazırlanan TSK'ni durdurmak için ABD ve Rusya'nın girişimlerini değerlendirdi.
Manşet Haberi
Arıcan: Geriye naş.!

Komik şeyler yaşanıyor ve hepimizin de  gülmeye, eğlenmeye tabiri caiz ise komediye ihtiyacı var. Hani denir ya, bin bir türlü düşüncenin altında boğulur, bir an için de olsa kafaları dağıtmak, rahatlamak isteriz işte öyle bir şey..

 

13 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Taksim’de PKK/YPG’nin gerçekleştirdiği bombalama sonrası devletin, iktidarın ve TSK’nin olayı sahiplenmesi ve faillerinin de kısa sürede yakalanması sonrasında başta HDP olmak üzere terör seviciler ve iltisaklı medya üzerinden saldırının PKK/YPG ile hiçbir ilişkisinin bulunmadığı ve iktidarın seçim öncesi toplumsal gerilim ve kutuplaşma üzerinden prim yapmaya çalıştığı, saldırının DEAŞ’ın işi olduğu ciddi ciddi  iddia edilmişti.

 

Ne devlet ne iktidar ne de kolluk güçleri zokayı yuttu. Millet ise yitirdiği yurttaşlarının acısını içine gömüp ibretle yaşananları film izler gibi izledi.

 

TSK, 20 Kasım 2022 günü Kuzey Suriye ve Kuzey Irak’ta PKK/YPG terör odaklarına yönelik hava harekatını başlattı ve yüzlerce terörist etkisiz hale getirildi. Terör odakları dağıtılırken C.başkanı Erdoğan, hava harekatının kara harekatıyla devam edeceğine dikkat çekti. Başta ABD olmak üzere AB ülkeleri tutuştu. HDPKK/YPG salya sümük ‘Türkiye’yi durdurun’ diye Efendilerinden yardım dilenirken, ABD ve Rusya’nın terör örgütünün ele başlarıyla pazarlıklara oturup, harekatı durdurabilmek için, Türkiye sınırından 30 km geriye çekilmelerini istediği yönündeki haberler medyaya düştü.

 

Şaşırdık mı, hayır!..

 

Vatansız, bayraksız ve kimliksiz olmak, emperyalist bir ülkenin beslemesi olmak, kendi ülkesinin insanlarını katletmek işte böyle bir şeydir. Hep yazdık, vurguladık: ABD bayrağı altında özgürlük türküsü söylenmez. Örneği, o kadar çok ki hangisini yazalım. İhanetin trajediye dönüşümü yani trajikomik bir hal alması işte böyle bir şey..! Bir diğer vatansız Fetullah ve FETÖ’cülerin vaziyeti ortada: ABD ve Batılı ülkeleri yurt edinmediler mi.?

 

Allah sonunuzu hayır etsin demeyeceğim. Döktüğünüz kan da; evladını, eşini, çocuğunu dört gözle bekleyen anaların gözyaşlarında boğulun!Naş.!

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arıcan:, Geriye, naş.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı