BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
Haber
20 Ekim 2023 - Cuma 01:24 Bu haber 1483 kez okundu
 
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
Bandırma Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bandırma’nın muhtarlarını akşam yemeğinde ağırladı. Davette Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık aynı masada yer aldı.
Manşet Haberi
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla  Bandırma’nın muhtarlarını akşam yemeğinde ağırladı. Davette Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık aynı masada yer aldı.

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla  Bandırma’nın muhtarlarını akşam yemeğinde ağırladı. Davete; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ahmet Tunç, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bandırma’nın muhtarları ile işbirliği içinde hayata geçirdikleri projeleri anlatan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Dolu dolu geçen 4 buçuk seneyi geride bıraktık. Muhtarlarımızla birlikte çalışıp bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Muhtarlarımıza zor dönemlerde bizlerle mücadele edip bizlerle Bandırma’ya hizmet verdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

İsrail’i yaptığı saldırıdan dolayı kınayan Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, “İsrail tarafından Filistin’e düzenlenen insanlık dışı saldırıda vefat eden çocuklara, o bölgedeki insanlara ve şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Muhtarlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve kamu iradeleri olarak hepimizin amacı görev yaptığımız bölgedeki halkımıza hizmet etmek. Kırsal ve şehir merkezindeki mahallelerdeki sorunları tespit ederek kurumlar, belediyeler, milli eğitim, jandarma ekipleri ve muhtarlarımızla iş birliği içinde vatandaşların istek ve dileklerini yerine getirip sorunları çözüyoruz. Vatandaşlar, bir sorunu, sıkıntısı olduğunda ilk önde muhtarlara gidiyorlar. Muhtarlık gerçekten önemli bir meslek. Bizler vatandaşlara hizmet için varız ve muhtarlarımız vatandaşlara hizmet etme konusunda oldukça duyarlılar.” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, TOSUN, MUHTARLARI, AKŞAM, YEMEĞİNDE, AĞIRLADI,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
BAŞKAN TOSUN MUHTARLARI AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI
Yorumlar
Haber Yazılımı